Un recorregut per la història i l’evolució de la dansa

17/03/2023 - 10:29 h

Dos centres cívics acullen aquest mes de març una conferència ballada a càrrec dels residents Explica Dansa.

En el marc de la sisena edició del festival Dansa Metropolitana, Explica Dansa, projecte liderat per Beatriu Daniel i Toni Jodar i resident a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, oferirà dues conferències ballades amb el títol TRA TRA TRA Tradició Transmissió Traïció. Tindran lloc dimarts 21 de març a les 18.30 h al Centre Cívic Ateneu Fort Pienc, i divendres 24 de març a les 20 h al Centre Cívic Barceloneta. En tots dos casos l’entrada és lliure.

Aquesta proposta complementa la trilogia de conferències ballades amb les que Explica Dansa fa un recorregut per la història i evolució de la dansa. En aquesta ocasió posa el focus en la dansa tradicional en formats diferents. El projecte és un tríptic que dona una imatge del lloc que ocupa la tradició avui, a partir de tres aspectes i formats diferents: tradició (streaming), transmissió (taller) i traïció (escènic). Interpreta la conferència Toni Jodar, amb acompanyament coreogràfic de Montse Colomé, mentre que la dramatúrgia és de Bàrbara Raubert i Helena Tornero.

Explica Dansa està especialitzat en la formació i creació de públics, oferint eines i claus de lectura per fer més accessible el coneixement dels llenguatges contemporanis. També vol convidar a la reflexió i al debat sobre la dansa.

Més informació, en aquest enllaç.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!