SAC International Curatorial Residency Program

És el programa de residències de Sant Andreu Contemporani, amb la col·laboració de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona i de l’Institut Ramon Llull, adreçat a comissaris internacionals. En el marc d’aquest programa, s’obre una convocatòria per seleccionar un comissari internacional, que formarà part del jurat del Concurs d’Arts Visuals Premi Miquel Casablancas i desenvoluparà un projecte comissarial amb una selecció dels artistes catalans o del context català, presentats a concurs. El projecte haurà de ser presentat al país de residència del comissari/ària o a un altre espai internacional que decideixi. La residència cobreix els honoraris per a la deliberació del premi i la proposta comissarial  (1.700 euros, impostos i retencions incloses), la producció de l’exposició (2.000 euros, impostos i retencions incloses), l’allotjament i els viatges.

L’objectiu de la convocatòria és oferir un coneixement personal del context artístic a través de la convocatòria del premi Miquel Casablancas i fomentar col·laboracions futures entre agents locals i estrangers en el marc de l’art jove.

Compartir

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!