Residència Ràdio Fabra

Descripció: Cultura Viva, la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona (XRCB) i la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació mantenen oberta aquesta convocatòria adreçada a projectes que vulguin formar part de la programació de RÀDIO FABRA, posant a disposició dels projectes radiofònics el seu estudi, els seus recursos tècnics i la seva plataforma de difusió de podcast.

RÀDIO FABRA és un mitjà de comunicació que pretén dinamitzar la difusió de continguts dels residents, els esdeveniments i les comunitats vinculades al recinte de la Fabra i Coats, així com projectes culturals, socials i comunitaris de tota la ciutat de Barcelona.

Ràdio Fabra serà el primer node físic de la Xarxa de Ràdios Comunitàries, un projecte del programa Cultura Viva de l’Ajuntament de Barcelona en col·laboració amb la comunitat guifi.net / eXO.cat de Barcelona.

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!