Residències de creació La Poderosa

El col·lectiu La Poderosa, residents a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, com a part del projecte cultural que duen a terme al nostre centre, ideen i organitzen una convocatòria anual de residències entorn de la dansa en dues modalitats:

A_/IN_prescindibles (miniresidència+presentació) 

L’IN és un espai de trobada on els artistes tenen la possibilitat de compartir els seus processos al llarg de deu dies consecutius.

La intenció d’aquesta miniresidència és propiciar la fricció, el diàleg i la convivència entre els artistes i els seus treballs que confluiran en vetllades diverses i mixtes. Un espai de prova-error i de recerca encara porós i flexible, on l’obertura al públic segueix sent un pas més per ajudar els creadors i les creadores a entendre i evolucionar les seves pràctiques artístiques. 

B__ /Altres Residències

Modalitat de residències de creació i/o investigació per poder donar cabuda a projectes  de petit format, que estiguin en els seus inicis o que una residència els pugui ajudar a completar la seva creació.

Compartir

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!