Las Pibas Radio presenta "El Piso de Nora"

L'Associació Cultural Las Pibas, un projecte resident a la Fábrica de Creació Fabra i Coats debuta a Ràdio Fabra amb "El Piso de Nora".

Las Pibas és una associació cultural nascuda el 2018 a Barcelona, formada per dones i persones dissidents que treballen de forma col·lectiva i autogestionada. El seu motor principal és la transformació social a través de l'art, promocionant la participació, incorporació i reconeixement de dones, lesbianes, trans, travestis i persones no binaries en la indústria cultural.

A "El Piso de Nora"  relaten les peripècies de dues amigues que s'endinsen en la difícil tasca de trobar un pis o habitació per a la Nora a Barcelona. La missió és més complicada del que esperaven i truquen a diferents persones per compartir les seves experiències sobre la llar i la convivència.

Dues amigues que es van conèixer compartint pis a Barcelona van decidir començar a gravar els seus amics i coneguts mentre explicaven anècdotes sobre el procés de trobar una habitació i també sobre el fet de viure en molts llocs amb gent desconeguda en una metròpolis catalana. Després d'aquelles primeres gravacions, van pensar que podrien donar-hi una volta més a la qüestió, i així van començar a reunir-se amb persones que sabien més sobre gentrificació, noves formes de convivència, migració, afectivitats, etc. D'aquesta experiència sorgeix la proposta de crear uns petits capítols on es barregi conversa, reflexió i anècdotes sobre l'habitatge, la convivència cíclica amb desconeguts, els preus desorbitats, els vincles, les afectivitats i els periples de llogar pis a Barcelona.

Pots escoltar els episodis AQUÍ

 

Conducció: Majo y Ambar

Música: Fuego - La Clika Pika, Resiste - Tribade, Precari-eté - Maio y Las Bajas Pasiones, No es mi despedida - Gilda

Jingle musical: Rocio Rapoport

Disseny de portada: Ambar

Compartir