ASMR

M. Almirall - G. Fossas - E. Ortega - D. Vilaplana

Relaxa't... Oblida't de tot... Shhhhh... I ara, entra en un somni sonor fet de cel·luloide. Una vivència, un objecte, una idea i, a partir d'aquí, sorgeixen les pel·lícules. No cal que assentem càtedra, que tinguem un afany taxonòmic. Cerquem aquelles cintes que ens desperten, que poden descobrir-nos noves perspectives o que podem mirar des d'un nou angle. Pot ser que l'espai s'alteri, que la continuïtat trontolli, però la premissa seguirà allà. És l'hora de l'Ambigüitat Sinèfila Meridianament Radiofònica. Endinsa't a la nostra bombolla, i recorda que despertar pot ser de vegades una experiència brusca. Agafa-ho com ve, i potser trobes allò que busques...

M. Almirall

G. Fossas

Gerard Fossas Noguera

Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per conèixer l’enemic, però fa temps s’adonà que conèixer l’enemic tampoc li servia per res. Es refugia a sales de cine, a sales de concerts i a estudis de ràdio per construir la seva pròpia realitat paral·lela. Millennial amb ànima de persona gran.

E. Ortega

Eva Ortega Puig

Es llicencia en Comunicació Audiovisual a la UAB i en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona. Combina la seva activitat professional entre les arts escèniques, l’educació, el foment a la lectura i l’animació stop-motion.

D. Vilaplana

David Vilaplana Cantero

Diplomat en Direcció Cinematogràfica i Llicenciat en Ciències Ambientals, ha fet de les causes perdudes la seva especialitat. Malgrat les energies invertides, encara rasca una mica de temps per escriure i parlar sobre pel·lícules. Si li pregunteu pel futur, segurament no us contestarà.

Compartir

Episodis recents