Empanada cultural

Adriano Calero

Prepareu els pitets que aquí comença l’empatx, l’embafada, el gran festí, la bacanal radiofònica... Benvinguts a Empanada Cultural! Un podcast on es tracten diferents obres de vàries disciplines culturals: cinema, còmic, videojocs, sèries, art… Tot hi té cabuda en aquesta gran Empanada! Cada 15 dies des de Ràdio Fabra, una nova Empanada Cultural surt del forn per parlar i fer parlar de cultura amb passió.

La intenció del programa és apropar la cultura de tota mena, sovint amb obres que no formen part del mainstream general, i fer-ho amb frescor i entreteniment, però sense perdre de vista l’enfocament amb profunditat.Sempre amb un entrant en forma d’editorial que tracta els temes d’actualitat i destaca el tema central entorn del que girarà el programa, seguit del menú del dia a 3 plats cuinats amb delicadesa i atenció, un àpat amb Empanada Cultural us deixarà satisfets i us farà voler tornar i somriure cada cop que hi penseu.

L’equip d’Empanada Cultural el formen Pol Diggler, Adriano Calero, Carles Martínez i Ferran Pujol, i han autogestionat i autoproduit el programa des del 2019. Aterren a Ràdio Fabra al 2021.

Adriano Calero

Crític de cinema a pluma i locució, tot i que més cinèfag que cinèfil… Guía turístic en hores baixes, humanista i políglota al cap i a la fi. Enamorat de totes les arts… de les marcials també. I pare de família en el seu temps lliure.

Compartir