FLIC 2019

FLIC Festival

Arriba la novena edició de la gran cita de la literatura i les arts infantils i juvenils a Barcelona!
El FLIC és un festival d’experiències i creació literària que, de l’11 de febrer al 23 de març,  convida a gaudir de la literatura i les arts en els espais culturals de referència de la ciutat: Museu del Disseny de Barcelona, Museu Nacional d’Art de Catalunya, Mercat de les Flors, MACBA, Fabra i Coats Fàbrica de Creació, La Caldera Les Corts i Filmoteca de Catalunya.
La programació d’aquesta novena edició es presenta sota el títol «Paisatges literaris» i continua apostant pel crossing art literari, englobant activitats de cinema, teatre, dansa contemporània i hip hop, jocs i convivència amb processos de creació literària, audiovisual i de còmic. A banda de les propostes per a famílies (2-23 de març), inclou un programa per a escoles (de l’11 de febrer al 13 de març) i un circuit professional en el marc de la Fira de Creació Literària del FLIC (15-16 de març).
La il·lustració del cartell del FLIC9 és obra de l’Emily Hughes, autora de l’exitós àlbum il·lustrat Salvaje (Libros del Zorro Rojo) i convidada al festival, juntament amb altres grans noms de la literatura infantil i juvenil i de les arts per a tota la família, públic escolar i públic professional: cia Brodas Bros, cia Exhibeat, Pere Faura, Suzy Lee, Ricardo Cavolo, Rosa Tabernero, Plom Gallery, Joan de Déu Prats, Jordina Biosca, Anna Guitart, Óscar Guayabero, Llibreria Al·lots, Andrea Ganuza, Anna Dot i Pere Ginard, entre molts d’altres

FLIC Festival

El FLIC és un festival d’experiències i creació literària que convida a gaudir de la literatura i les arts. L’objectiu és promoure la relació entre les diverses arts a través de formats innovadors i experimentals, fomentant així la creació interdisciplinària i el foment pel gust literari, amb la participació de tots els agents implicats.

Ens apropa iniciatives internacionals a través del crossing art literari i posa especial atenció en incentivar l’acció literària en espais poc habituals, així com en fer-la arribar a públics amb risc d’exclusió social.

Es celebra a diverses ciutats de forma itinerant i té una programació per les famílies, un programa per a les escoles, per a joves creadors i una trobada professional.

Compartir