Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Cicle Xavier Bobés

Cicle Xavier Bobés

El Grec d'enguany mostra en tres espectacles la feina d'un creador singular que ha fet dels objectes que manipula la matèria primera d'uns espectacles emocionants i plens de poesia.

El creador de la companyia Playground, Xavier Bobés, ha estat un còmplice del Grec Festival de Barcelona en les últimes edicions. L'hem vist en uns espectacles en els quals ha alliberat els objectes del seu caràcter banal i quotidià per revestir-los de màgia. Autor de vuit espectacles fins al moment, Bobés ha passat pel Grec en solitari (Cosas que se olvidan fácilmente, Grec 2015, i Corpus, el 2020) o amb l’agència de detectius d’objectes El Solar, creada amb Jomi Oligor i Shaday Larios (Cuaderno de campo, Grec 2018). Entre les últimes propostes de l’artista, hi ha el muntatge El mar: Visió d’uns nens que no l’han vist mai (TNC, 2022), encara de gira.

En aquesta edició del Grec Festival de Barcelona, podrem veure tres espectacles, dos d’ells creats per Xavier Bobés però interpretats per altres artistes, i un tercer (Tumbalafusta) en el qual té una forta implicació. Tots els espectacles es poden veure en diversos espais del Teatre Lliure Montjuïc.

Image: 
Compra d'entrades