Activitats

Ens complau presentar-te una àmplia gamma d'activitats: sessions informatives, networkings, seminaris i conferències, city tours, cursos, tallers, etc. Tots els esdeveniments estan dirigits a la comunitat internacional de Barcelona per obtenir informació i recursos, fer nous contactes o gaudir plenament de tot allò que la ciutat t'ofereix. La participació és gratuïta però les places són limitades, així que registra't per reservar la teva!

 

A Barcelona Activa, l’agència local de desenvolupament econòmic de l’Ajuntament de Barcelona, hi trobaràs una àmplia oferta de formació.

Feina i desenvolupament professional

Vols millorar professionalment o donar un impuls a la recerca de feina? Les activitats de Treball de Barcelona Activa t’ajudaran a desenvolupar competències clau i a encarar el procés de recerca de feina de manera eficient.

Crea un negoci a Barcelona

Tens una idea de negoci? Vols conèixer com Barcelona Activa et pot ajudar a tirar endavant un projecte? Amplia els coneixements per emprendre o enfortir un projecte amb les activitats dirigides a persones emprenedores.

Cultura i oci

Descobreix la millor selecció d'activitats: música, exposicions, esports, festes populars, festivals, teatre, dansa i circ, fires i congressos, infantils i vida nocturna