Barcelona Christmas Tour

Viu les festes de Nadal a Barcelona amb un recorregut nocturn, guiat en viu en el qual podràs gaudir de la decoració i la il·luminació nadalenca dels carrers de la ciutat.

Nadal és l’època més màgica i especial de la nostra ciutat. Un esdeveniment ple d’alegria i llums que il·luminen tots els racons de Barcelona, i que ara podràs gaudir, amb unes vistes privilegiades, per mitjà del Barcelona Christmas Tour. No et perdis el passeig de Gràcia, la basílica de la Sagrada Família i la seva Fira de Nadal, la Torre Glòries, el Mercat de Sant Antoni i molts altres punts d’interès!

Amb el recorregut del Barcelona Christmas Tour, a més de contemplar l’ambient nadalenc que impregna la ciutat, descobriràs la història de les tradicions més típiques que envolten aquestes dates, per exemple, que els galets, tan típics de les nostres taules, són un invent relativament modern i barceloní, concretament del barri del Born, o quin és l’origen de la loteria de Nadal o de l’Home dels Nassos, entre altres curiositats.

El Barcelona Christmas Tour et permetrà viure les festes de Nadal d’una manera molt especial. Amb inici i final a la plaça de Catalunya, i des del pis superior del nostre bus panoràmic, gaudiràs del recorregut més màgic i festiu que et puguis imaginar. 

Reserva les teves places i descobreix les històries i els secrets més amagats d’aquests punts d’interès de la ciutat, amb els nostres guies oficials.

 

Punt de trobada
Plaça de Catalunya (parada de la Ruta Vermella del Barcelona Bus Turístic)
Mira el mapa.

 

INFORMACIÓ IMPORTANT

Es prega màxima puntualitat. És necessari arribar abans de les 17.45 hores perquè el bus iniciarà el seu recorregut a les 18.00 hores sense demora.

Es garanteix l’ocupació de les places del pis superior en estricte ordre d’arribada (les últimes places s’ocuparan al pis inferior).

Màxim nombre de reserves per persona: 2.

El bus té accés a wifi i està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda (pis inferior) i amb dificultats auditives.

 

ACONSEGUEIX LA TEVA ENTRADA

Oferim 50 entrades gratuïtes per gaudir d’aquest tour. Anunciarem com es poden obtenir el dimarts, 29 de novembre i dilluns 5 de desembre, al nostre perfil d’Instagram @welcome_barcelona.

 

 • Plaça de Catalunya
  ||
  Parada de la Ruta Vermella del Barcelona Bus Turístic
 • 14/12/2022
  ||
  17.45 - 19.30 h
 • Anglès

AddThis