Triar escola a Barcelona

Triar escola a Barcelona

Barcelona és una ciutat cosmopolita on conviuen fins a 180 nacionalitats diferents, i el món on vivim és cada cop més global i interconnectat. Aquesta realitat fa que l’oferta educativa d’infantil, primària i secundària de Barcelona esdevingui cada vegada més diversa i multilingüe, posant el focus en idiomes estrangers i amb presència de modalitats especials com el batxillerat internacional o el batxibac.

Si has vingut a viure a Barcelona amb la teva família i tens fills o filles en edat escolar, segurament t’interessa conèixer l’oferta d’escolarització de la ciutat.

Ara que ha arribat el moment de fer la preinscripció escolar per al curs 2022-2023, des de l’Ajuntament de Barcelona et volem presentar les diverses opcions d’escolarització amb aquesta jornada informativa que organitzem en col·laboració amb el Consorci d’Educació de Barcelona, el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i la Barcelona International Schools Association (BISA).

La sessió tindrà una primera part amb una taula rodona en què s’explicaran tant el sistema educatiu local com l’oferta d’escoles internacionals i s’exposaran els factors que cal tenir en compte en l’elecció de l’escola. També hi haurà una presentació pràctica sobre el procés de preinscripció.

La segona part de l’acte consistirà en un sistema de matchmaking en què es podrà obtenir informació i conèixer de primera mà les diverses organitzacions educatives participants.

 

PROGRAMA

 

10.30-11.30 h - Choosing a School in Barcelona: explora les opcions que la ciutat ofereix a la teva família

- Benvinguda a càrrec del Sr. Mario Rubert, director de Promoció de Ciutat de l'Ajuntament de Barcelona

- Taula rodona: l'oferta educativa de Barcelona per a famílies internacionals

- Presentació: “Com fer la preinscripció a l’escola pública i concertada a Barcelona?”

 

11.30-11.45 h Pausa

 

11.45-12.30 h Matchmaking educatiu OneToOne.  Atenció individualitzada als punts informatius de les organitzacions següents:

 

IDIOMA: anglès

LLOC:

Auditori Cibernàrium de l’Edifici MediaTIC

Roc Boronat, 117, 2a planta

 

Acte gratuït, presencial, amb inscripció prèvia. L’assistència és limitada segons l’aforament de la sala. Les places s’assignaran per ordre d’arribada.

D’acord amb les recomanacions sanitàries, es prendran totes les mesures de prevenció necessàries contra la covid-19.

 

Mitjà col·laborador:

Expat.com

 

Agraïments especials:

Mammaproof

Barcelona Family Life

My Barcelona School

Mamans à Barcelone

 

 • Auditori Cibernarium de l'edifici MediaTIC
  ||
  c/ de Roc Boronat, 117, 2a planta
 • 10/03/2022
  ||
  10.30 h - 12.30 h
 • Anglès