Actuacions Esbarts de Barcelona Mercè 2023 - Palauet Albèniz

Amfiteatre

Actuacions Esbarts de Barcelona Mercè 2023 - Palauet Albèniz

Ballets de Catalunya, Esbart Dansaire Renaixença, Esbart Sant Martí i Esbart Sant Jordi / Esbart Joventut Nostra

Barcelona

Danses populars

Per a tots els públics

 

La segona jornada d’actuacions d’esbarts dansaires de Barcelona començarà amb els Ballets de Catalunya (11.00 h), que des del 1953 treballen per la recuperació i difusió de la dansa tradicional i popular, i que actuaran amb música en directe del grup De soca-rel. Mitja hora més tard serà el torn de l’Esbart Dansaire Renaixença (11.30 h), involucrat en el món cultural i festiu amb balls de bastons o balls parlats, entre altres demostracions de cultura tradicional.

L’Esbart Sant Martí (12.00 h) aposta per la difusió de la dansa tradicional i per la creació de danses a partir de músiques de grups folk, de manera imaginativa i divertida, mentre que l’Esbart Sant Jordi / Esbart Joventut Nostra (12.30 h) actuaran conjuntament i oferiran danses dels Països Catalans i també de nova creació.

Un any més, la Mercè dedicarà un espai destacat a la dansa popular de les terres de parla catalana i als esbarts de Barcelona; dos matins d’actuacions que complauran el públic expert i al que tot just descobreix la rica tradició dansaire del país i de la ciutat. Vuit formacions, amb repertoris molt diversos, celebraran la festa major amb les famílies que s’acostin al Palauet Albéniz.

Durada: 2 hores.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Avinguda de l'Estadi, 65
  • Sants-Montjuïc
  • el Poble-sec
  • 08038 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia