Espectacle "ANDARE"

 • Avinguda de l'Estadi, 65
  • 45m
  • ds. 23 · 16:30
   dg. 24 · 16:30
   dl. 25 · 16:30

Espai Panoràmic

ANDARE

Cia. IMPÀS

Catalunya

Teatre / Dansa contemporània

Per a tots els públics

 

ANDARE és una tragicomèdia basada en fets reals. Una performance que ens convidarà a conèixer les vivències de l’Imra, una noia que s’ha vist obligada a abandonar casa seva amb una única maleta plena de records i les experiències viscudes i combatudes amb la gent que estima. Perduda en una terra desconeguda, l’Imra plorarà, riurà, cridarà i es farà respectar i estimar.

Amb l’esperit de denunciar com som manipulats, bombardejats i expulsats dels nostres territoris, ANDARE és un viatge emocionalment intens en què el públic viu en primera persona com és la vida en una societat que no tolera les veus crítiques ni les idees dissidents, en un terreny en conflicte on la incertesa sobre viure o morir forma part del dia a dia.

Els projectes de la Cia. IMPÀS neixen de l’impuls i la necessitat de fer la dansa més propera, relacionant-la amb altres disciplines artístiques. Des de l’humor i la nostàlgia, ANDARE pretén sensibilitzar-nos i fer-nos prendre consciència del que pateixen altres persones d’aquest mateix món que compartim. El públic participarà activament en aquest viatge cap a les seves realitats, pròximes, reals i, malgrat això, desconegudes.

Durada: 45 minuts.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Avinguda de l'Estadi, 65
  • Sants-Montjuïc
  • el Poble-sec
  • 08038 Barcelona

  Programació per franja horària en aquest espai

  23 de setembre tarda

  Circ

  Espectacle "La Piedra de Madera"

  Palauet Albéniz
  DS. 23 · 17:45 h
  Música

  Espectacle "Nascentia"

  Palauet Albéniz
  DS. 23 · 19:00 h