Espectacle "Nascentia"

Amfiteatre

Nascentia

Walid Ben Selim

Marroc, França

Música

Per a totes les edats

 

Walid Ben Selim és un artista versàtil, amb un estil que juga amb els límits dels gèneres: poesia, música, teatre… Creador d’un univers inspirat en la poesia àrab, a Nascentia, el projecte que presenta al MAC, dona veu a grans sufís; és una trobada entre la llengua àrab i la música, a fi de construir vincles entre èpoques i cultures diferents. L’arpa i la veu ens conviden a emprendre un viatge místic més enllà de les paraules.

Acompanyat per Marie-Marguerite Cano, una virtuosa de l’arpa clàssica, el cantant construeix un espai d’espiritualitat musical, una forma d’intercanvi entre l’àrab parlat i el llenguatge inaccessible i simbòlic de l’arpa. Un reducte poètic sembrat d’amor i alegria.

Walid Ben Selim és un músic i productor marroquí, les composicions del qual constitueixen un pont entre el món àrab i Occident. Procedent de l’escena hip-hop de Casablanca, l’artista canta i recita els seus propis poemes, com també poesia àrab clàssica i moderna amb un fort missatge de llibertat. Desenvolupa el seu laboratori sonor als Pirineus Orientals, en un castell càtar on convida el seu cercle artístic per inventar una música sensible, amb la poesia com a diapasó.

Durada: 60 minuts.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Avinguda de l'Estadi, 65
  • Sants-Montjuïc
  • el Poble-sec
  • 08038 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia