Concert "Baiuca"

Baiuca

Galícia


Prepara't per viure una experiència musical única amb Baiuca! Aquest talentós artista gallec arriba al festival BAM aquest setembre com a part de la seva gira 2023, la qual ja arriba al seu final, una gira de transició després de l'èxit de la gira Embruxo i a només uns mesos del llançament del seu nou àlbum, que donarà lloc a una etapa renovada i emocionant. 

Baiuca continuarà demostrant al BAM per què és un dels referents actuals en la renovació de la música tradicional ibèrica en un directe en el qual estarà acompanyat per diferents músics tradicionals i un videoartista, creant una experiència visual i sonora fascinant. L’escenari s’omplirà de ritmes d’abans-d’ahir que sonen a futur i melodies evocadores i ens transportarà a paisatges sonors únics que ens connectaran amb les nostres arrels culturals per ballar a ritme de muiñeiras i música folklòrica gallega.

La música de Baiuca és una fusió vibrant d'aspectes ancestrals i contemporanis que creen una proposta sonora innovadora i captivadora. Una oportunitat única de gaudir d’un directe ple de passió i energia en un dels escenaris del BAM 2023.


Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Moll de Bosch i Alsina, 1
  • Ciutat Vella
  • el Barri Gòtic
  • 08039 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  24 de setembre matí

  Festa Fitnes 2023

  Moll de la Fusta
  DG. 24 · 10:00 h

  24 de setembre tarda

  Urban Pop

  Concert "Sa Pena"

  Moll de la Fusta
  DG. 24 · 20:00 h
  Rap alternatiu

  Concert "D'Marius"

  Moll de la Fusta
  DG. 24 · 20:30 h

  24 de setembre nit

  Electropop

  Concert "SOSUN.dance"

  Moll de la Fusta
  DG. 24 · 21:00 h
  Flamenc urbà

  Concert "La Cebolla i Negro Jari"

  Moll de la Fusta
  DG. 24 · 00:00 h