Concert "La Cebolla i Negro Jari"

Inici

La Cebolla i Negro Jari

Andalusia


La Cebolla i Negro Jari són dos artistes sevillans que creixen als barris, i això es reflecteix en les seves lletres com un homenatge constant a les seves arrels. Amb èxits com Habibi, que acumula més de 34 milions de reproduccions a les diferents plataformes digitals, i col·laboracions amb grans artistes del panorama musical com Haze, La Húngara o Junco, La Cebolla i Negro Jari són dos referents a tenir molt en compte amb un futur molt prometedor, ja que cada vegada tenen una base de seguidors més gran

Prepara't per viure una explosió de ritme al Festival BAM 2023 amb aquests talentosos artistes sevillans que ens delectaran amb la seva música plena d'autenticitat i passió, rendint un homenatge constant als seus orígens en cada una de les seves lletres.

La seva energia a l'escenari és contagiosa i la seva proposta musical fusiona diferents gèneres com el flamenc, el rap i el reggaeton, creant un estil propi i fresc que no deixarà ningú indiferent.

Alegria, proximitat i bona música. Una festa inoblidable per ballar, gaudir i sentir el poder del seu talent a l'escenari.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

    Anar al principi del mapa
    • Moll de Bosch i Alsina, 1
    • Ciutat Vella
    • el Barri Gòtic
    • 08039 Barcelona