Concert "Banda Municipal de Barcelona: Música i Festa"

Inici

Música i Festa

Banda Municipal de Barcelona

Barcelona

Simfònica popular

Les festes majors d’una ciutat simbolitzen la seva essència i hi acudim amb generositat, per compartir el que tenim i el que som. La Banda Municipal de Barcelona ens ofereix, en aquest concert de la Mercè 2023, diverses obres que enlairen l’ambient de festa: per començar, una dansa simfònica anomenada Fiesta, escrita amb motiu del 25è aniversari de l’Orquestra Simfònica de San Antonio (Texas) i amb la qual la formació commemorarà el centenari del seu autor, el mestre Clifton Williams, un dels noms fonamentals de la història pedagògica de les bandes del segle XX.

Des del Japó ens arriben dues mirades festives més: la que proposa el mestre Yokohama per descriure de forma sonora els festivals Matsuri, que trenquen el rigor i la normalitat de la vida japonesa, i la del mestre Yagisawa, un compositor encisat per la Sagrada Família de Barcelona que ens mostra el ressò i la magnificència de les campanes del temple expiatori de Gaudí.

Dues sardanes, Al capvespre, de l’alcoià Vicent Costa, docent al Conservatori de Barcelona, i el Sol ixent del mestre Eduard Tolrà, ens recorden que tota hora és bona per fer festa junts, tant al capvespre com quan surt el sol.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Pl Major de Nou Barris, 1
  • Nou Barris
  • la Guineueta
  • 08042 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia