Concert "Buhos: La nit està que crema" a 'Escenari Cadena 100'

Escenari Cadena 100

La nit està que crema

Buhos

Catalunya

Rock festiu

 

Buhos és el grup festiu de referència i un dels principals caps de cartell de les festes majors de Catalunya. Amb més de dos-cents mil followers a les xarxes, centenars de milers d’oients mensuals a Spotify i més de quaranta milions de reproduccions a YouTube, ha aconseguit fidelitzar un públic que esperava ansiós, des de feia tres anys, el seu nou treball. I ja el tenim aquí!

La nit està que crema és el títol d’un disc que reivindica les emocions, el contacte directe i l’amor com a motor de vida. A “Un món de veritat”, el grup de Calafell ens anima a oblidar-nos dels likes virtuals i a retrobar-nos cara a cara, pell amb pell, per sentir-nos vius i vives, i a “Millors moments de la vida” troba la poesia en una relació fugaç. Amb temes com aquests o com el que dona títol a l’àlbum i al concert, Buhos es corona com un dels grans noms del moment en l’àmbit català i estatal, amb una autenticitat en els seus directes que captiva i entusiasma.

El concert de Buhos a l’escenari de Cadena 100 ens farà vibrar amb rock i mestissatge marca de la casa. La nit està que crema és, com diuen ells mateixos, el millor disc que han fet mai. Comprovem-ho en directe.

I des de mitja hora abans del concert podreu gaudir de La Millor Varietat Musical de Cadena 100.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Carrer de Menéndez y Pelayo, 2
  • Les Corts
  • la Maternitat i Sant Ramon
  • 08028 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  22 de setembre tarda

  La Millor Varietat Musical de Cadena 100

  Carrer Menéndez Pelayo
  DV. 22 · 20:30 h

  22 de setembre nit

  Concert "The Sants" a 'Escenari Cadena 100'

  Carrer Menéndez Pelayo
  DV. 22 · 01:00 h