Concert "Chanel (artista convidada) + Abraham Mateo" a 'Escenari Cadena 100'

Escenari Cadena 100

Chanel (artista convidada) + Abraham Mateo

Andalusia

Pop

 

Abraham Mateo és la jove estrella de més èxit dels últims anys a l’Estat espanyol i Llatinoamèrica. Les seves cançons són tot un fenomen viral i a la ràdio: milions de persones han reproduït aquest estiu Clavaíto, un número 1 que comparteix amb Chanel, l’artista que l’acompanyarà a l’escenari de Cadena 100.

Malgrat la seva joventut, fa catorze anys que Abraham Mateo és dins el món de la música: va gravar el seu primer àlbum amb només 10 anys i amb 14 va mantenir el seu senzill Señorita a la llista dels millors durant gairebé un any. Des d’aleshores, ha crescut com a artista: compon els seus temes, els canta, balla i produeix; domina els registres més actuals i ha col·laborat, a l’estudi o en directe, amb ídols de la categoria de Luis Fonsi, Jennifer López o Alejandro Sanz.

A la Mercè forma parella amb Chanel, una col·laboració que va aixecar una gran expectació i que no ha decebut: Clavaíto, una bachata que combina amb naturalitat l’estil i la personalitat dels seus intèrprets, va rebre una acollida entusiasta en el moment del seu llançament i continua sumant adeptes. La frescor de Chanel i el carisma d’Abraham Mateo posaran el punt final a la nit de Cadena 100 al carrer Menéndez y Pelayo.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Carrer de Menéndez y Pelayo, 2
  • Les Corts
  • la Maternitat i Sant Ramon
  • 08028 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  22 de setembre tarda

  La Millor Varietat Musical de Cadena 100

  Carrer Menéndez Pelayo
  DV. 22 · 20:30 h

  22 de setembre nit

  Concert "The Sants" a 'Escenari Cadena 100'

  Carrer Menéndez Pelayo
  DV. 22 · 01:00 h