Concert de la Mercè - Orquestra i Cor del Gran Teatre del Liceu

Inici

Concert de la Mercè - Orquestra i Cor del Gran Teatre del Liceu

Gran Teatre del Liceu

Barcelona

Simfònica

Qui no ha escoltat mai la Carmen de Bizet o Un ballo in maschera de Verdi? El 24 de setembre, l’Orquestra Simfònica i el Cor del Liceu oferiran un concert a l’aire lliure perquè puguem gaudir d’aquestes i d’altres peces de grans compositors, òperes cèlebres que sonaran a la plaça Major de Nou Barris, davant la Seu del Districte, un recinte històric i profundament arrelat al barri.

Josep Pons dirigeix l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu i Pablo Assante, el Cor del Liceu en aquest Concert de la Mercè, en què sentirem altres composicions de Giuseppe Verdi (Macbeth), Donizetti (Don Pasquale), Beethoven (Fidelio), Txaikovski (Eugene Oneguin) i Mozart (Messias), un programa excepcional que portarà al districte dues de les formacions simfòniques i corals més importants de l’Estat espanyol.

L’Orquestra i el Cor del Liceu van néixer a mitjan segle XIX, quan el Gran Teatre del Liceu va obrir portes a la rambla de Barcelona. Més de cent setanta anys d’història n’acrediten la qualitat, com també ho fan els noms a què s’ha vinculat: entre d’altres, els de Toscanini, Richard Strauss, Stravinsky, Falla o Toldrà i, ara, Josep Pons, n’han ocupat la direcció en diversos moments del seu recorregut.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

    Anar al principi del mapa
    • Pl Major de Nou Barris, 1
    • Nou Barris
    • la Guineueta
    • 08042 Barcelona