Concert "Edu Esteve: Ara o mai" a 'Escenari RAC 105'

Inici

Escenari RAC 105

Ara o mai

Edu Esteve

Badalona

Pop

 

Va quedar-se a les portes de la final d’Eufòria, però la participació d’Edu Esteve en el show talent de TV3 no va passar desapercebuda. De fet, l’artista i compositor badaloní va ser un dels concursants més populars de l’última edició: el seu carisma i una personalitat desbordant han sabut connectar amb el públic jove i fer-se un nom en el pop català.

Aquest mateix any, l’Edu ha publicat el seu nou EP, Ara o mai, que inclou temes com “No vull despertar”, “La cadena” o “La primavera”; es tracta d’un treball en què prova, innova i busca la seva pròpia sonoritat i que en què ha tingut còmplices com Rodd Prod, Adrià Salas (La Pegatina) i Vicco. Si l’escoltem, hi trobarem referències sorprenents, però gens casuals, a les papallones: tot l’àlbum parla d’aprofitar el moment, perquè una petita decisió o acció pot generar un gran canvi en la nostra la vida: és l’efecte papallona, un fenomen que, segons confessa, li ha passat també a ell.

El directe d’Edu Esteve és potent: banda, cos de ball i efectes especials. La seva és una aposta per la innovació i, sobretot, per aconseguir que la gent desconnecti d’absolutament tot, s’ho passi bé, rigui i balli. Si algú pot encomanar-nos bon rotllo, aquest és l’Edu!

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Carrer de Menéndez y Pelayo, 2
  • Les Corts
  • la Maternitat i Sant Ramon
  • 08028 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  23 de setembre nit

  Concert "Triquell: Entre fluids" a 'Escenari RAC 105'

  Carrer Menéndez Pelayo
  DS. 23 · 21:00 h

  Concert "Lildami: Dummy" a 'Escenari RAC 105'

  Carrer Menéndez Pelayo
  DS. 23 · 22:15 h

  Concert "The Tyets: Èpic Solete Tour" a 'Escenari RAC 105'

  Carrer Menéndez Pelayo
  DS. 23 · 01:00 h