Concert "Escola Superior de Música de Catalunya. AlexDeLion: Visiones de Oniria"

Inici

Visiones de Oniria

AlexDeLion

Illes Balears

Jazz-pop

  

AlexDeLion és un jove cantant, productor i pianista mallorquí que ha fet la seva irrupció en l’escena musical amb força i idees fresques. La seva música podria definir-se com pop amb inequívoques influències del jazz, barrejades amb unes dosis de trap: ell mateix prefereix anomenar chill trap la seva manera de treballar aquest subgènere, pels matisos suaus, tranquils que li aporta.

Acompanyat per la seva banda (guitarra, baix elèctric, teclats i bateria), AlexDeLion presenta a Música Mercè Visiones de Oniria, un treball discogràfic autoproduït, de caràcter personal i introspectiu, amb què l’intèrpret ha volgut aprendre i descobrir-se en el camí. Són temes que miren de fusionar el mainstream amb l’old school musical i que inclouen solos i seccions instrumentals de groove en el seu directe.

AlexDeLion és un talent sorgit de l’ESMUC, Escola Superior de Música de Catalunya. Visiones de Oniria és el resultat d’hores i hores d’escriure, produir, mesclar, fer dibuixos i dissenyar lletres. Una part del músic es troba encriptada en cançons, que, com ell mateix reconeix, són l’inici d’un periple que anirà creixent en cada nou treball.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Av Mare de Déu de Montserrat, 132
  • Horta-Guinardó
  • el Guinardó
  • 08041 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  25 de setembre matí

  Jazz

  Taller de Músics Perico Lab

  Jardins del Doctor Pla i Armengol
  DL. 25 · 11:00 h