Taller de Músics Perico Lab

Inici

Taller de Músics Perico Lab     

Taller de Músics Ensemble & Perico Sambeat

Barcelona

Jazz

Tots els públics

 

El saxofonista Perico Sambeat lidera un projecte creatiu i pedagògic amb joves del Taller de Músics Ensemble, vuit alumnes de grau superior que treballen amb Sambeat per explorar nous camins per al jazz. Així, sota el nom de Taller de Músics Perico Lab, aquest grup experimental ha creat un espectacle de jazz contemporani amb temes de Sambeat, però també amb composicions i arranjaments dels components mateixos de l’Ensemble.

Perico Sambeat és considerat un dels grans noms del jazz de l’Estat espanyol. La seva prolífica trajectòria s’ha traduït en una trentena de discos propis (l’últim dels quals, Roneando, s’ha publicat aquest mateix any) i innumerables col·laboracions en els treballs discogràfics de grups i artistes com Carlos Barreto Quintet, Bernardo Sassetti, Guy Barker Sextet o George Colligan. Les seves inquietuds artístiques, a més, l’han esperonat a establir un diàleg musical amb estils diversos, del funk o el hip-hop al flamenc.

Clara Bosch (veu), Pau Albir Casares (saxo alt), Victor Vallcanera (saxo tenor), Álex Iglesias (guitarra), Biel Jorba Junyent (piano), Martí Alcón (baix elèctric), Alberto Solé (bateria) i Maite Ruiz de Erentxun (acordió) acompanyen Sambeat en aquesta aventura. Taller de Músics Perico Lab és la proposta escollida pel Taller de Músics per a la Mercè 2023.

Durada: 60 minuts.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Av Mare de Déu de Montserrat, 132
  • Horta-Guinardó
  • el Guinardó
  • 08041 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  25 de setembre matí