Concert "Ginestà: Suposo que l'amor és això'

Inici

Espai Mediterràniament

Suposo que l'amor és això

Ginestà

Barcelona

Pop

Ginestà és una de les formacions joves del pop català més singulars i inspirades. En poc menys de cinc anys, el grup, integrat pels germans Júlia i Pau Serrasolsas, la guitarrista Andrea Puig i el bateria i productor Xicu, ha aconseguit èxits indiscutibles, com Estimar-te com la terra o L’Eva i la Jana, una dolça història d’amor entre dues adolescents. L’amor és, de fet, el leitmotiv de les seves cançons, un motiu recurrent que en el seu darrer treball discogràfic, Suposo que l’amor és això, transita per diversos escenaris. El de De tot el món, per exemple, és un futur potser apocalíptic, en què l’amor és més fort que cap amenaça fatal.

A Suposo que l’amor és això, com en els discos anteriors, Ginestà barreja estils pop i folk amb sons experimentals, una miscel·lània musical que atrapa el públic tant com la calidesa de les veus de la Júlia i el Pau o la força poètica de les seves lletres.

Ginestà va presentar el seu primer àlbum el 2018 i el segon, un any després. El 2020 va recollir el Premi Enderrock de votació popular al Millor disc de cançó d’autor, un guardó que va esperonar el grup a cercar el seu so, amb l’acompanyament de grans professionals i sense perdre la seva autenticitat.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Pg Marítim del Bogatell, 80
  • Sant Martí
  • el Poblenou
  • 08005 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  22 de setembre nit

  Electrorap / indie / funk

  Concert "BOYE"

  Platja del Bogatell
  DV. 22 · 21:00 h

  Espectacle de drons 30 anys Vila Olímpica

  Platja del Bogatell
  DV. 22 · 22:00 h
  Pop

  Concert "Vicco"

  Platja del Bogatell
  DV. 22 · 02:00 h