Concert "Vicco"

Inici

Espai Mediterràniament

Vicco

Tiana

Pop

Edat recomanada: A partir de 18 anys 

Vicco és compositora, pianista, productora i cantant. Després de revolucionar el Benidorm Fest 2023 amb el seu èxit Nochentera, ha demostrat que el públic en vol més. El tema ha aconseguit quatre discos de platí: Vicco ha vingut per quedar-se.

I a la Mercè, a la platja del Bogatell, ho demostrarà amb un xou potent i fresc. Un concert poderós en què podrem gaudir de cançons com Me muero x ti, Todo me da igual i altres temes, encara inèdits, que aviat veuran la llum. Tot un luxe, tot un regal.

Victòria Riba, coneguda com a Vicco, compta amb una sòlida formació i trajectòria en el món de la música malgrat la seva joventut. Als nou anys ja tocava el piano i, poc després, componia les seves pròpies cançons. Aquesta vocació precoç va tenir continuïtat amb Carpanta, un grup que va formar amb les seves germanes i amb el qual van tocar a festes majors. El seu enlairament, però, va ser quan tot just havia fet 18 anys i Alejandro Sanz va escollir-la com a telonera per a la seva gira Sirope (2015-2016).

La consagració li ha arribat amb 26; ara és ella la cap de cartell, l’estrella del concert. I ho és amb tot mereixement. Podem comprovar-ho a l’Escenari Damm.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Pg Marítim del Bogatell, 80
  • Sant Martí
  • el Poblenou
  • 08005 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  22 de setembre nit

  Electrorap / indie / funk

  Concert "BOYE"

  Platja del Bogatell
  DV. 22 · 21:00 h

  Espectacle de drons 30 anys Vila Olímpica

  Platja del Bogatell
  DV. 22 · 22:00 h
  Pop

  Concert "Ginestà: Suposo que l'amor és això'

  Platja del Bogatell
  DV. 22 · 22:30 h