Concert "Julen, final de gira Caiguda lliure" a 'Escenari Europa FM'

Escenari Europa FM

Final de gira 'Caiguda lliure'

Julen

Barcelona

Pop

 

Cantant, compositor, guitarrista, pianista i productor musical, Julen presenta a la Mercè, a l’escenari d’Europa FM, el seu primer disc, Caiguda lliure, en un espectacle fresc i amb tocs d’humor, imitacions i paròdies com les que l’artista sol compartir a les xarxes socials. I és que aquest creador autodidacte és tot un fenomen a Instagram o a TikTok gràcies als seus covers de cançons populars, produïdes de manera original i amb lletres molt boges.

Les xarxes van viralitzar “Una cançó”, el primer tema de Caiguda lliure que en Julen va donar a conèixer, i la gira que passarà per la Mercè presenta altres cançons que parlen de les emocions més grans a través de les coses més petites: un viatge que va des de les inseguretats fins a l’alegria de viure. El disc també sorprèn amb dues balades intimistes, despullades de l’electrònica de la resta de temes, i mostra amb transparència un compositor versàtil i sincer. Energia nova i festiva.

Caiguda Lliure són vuit cançons per emocionar-se, riure, cantar, ballar i, en definitiva, celebrar aquesta caiguda lliure constant que és la vida. Amb l’acompanyament d’una gran banda de músics, el concert inclourà versions sorprenents de hits clàssics.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Carrer de Menéndez y Pelayo, 2
  • Les Corts
  • la Maternitat i Sant Ramon
  • 08028 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  24 de setembre nit

  Concert "Mosaic" a 'Escenari Europa FM'

  Carrer Menéndez Pelayo
  DG. 24 · 23:00 h

  Concert "Porto Bello: Bla bla bla" a 'Escenari Europa FM'

  Carrer Menéndez Pelayo
  DG. 24 · 00:45 h