Concert "Porto Bello: Bla bla bla" a 'Escenari Europa FM'

Inici

Escenari Europa FM

Bla bla bla

Porto Bello

Altafulla

Pop-rock


Porto Bello arriba a la Mercè amb un directe explosiu, cançons inèdites i un nou disc gairebé sota el braç; serà el quart, després de Basat en fets reals (2017), L’ull de la tempesta (2019) i La llei universal (2021), uns treballs heterogenis que, en ocasions, han rebut col·laboracions de luxe, com les de Guillem Solé (Buhos) i Marc Riera (Doctor Prats).

A aquest grup d’Altafulla li agraden les gires i els concerts, tocar davant del seu públic i encomanar-se de l’energia i les bones vibracions que desprèn. Amb els seus treballs anteriors ha recorregut els millors escenaris del país i ara ho farà en el d’Europa FM, dins la Mercè. Com a xou musical i visual, els seus espectacles volen crear l’atmosfera “Porto Bello”, un port abstracte i inexistent que totes i tots abracem en la nostra imaginació, un lloc on sonen melodies d’arreu del món i es barregen amb la música que ens fa moure aquí, ritmes com l’ska, el reggae, la rumba, el rock o el punk. Un port que s’il·lumina i s’omple de gent que vulgui passar una molt bona estona.

Els Porto Bello volen tancar a Barcelona un any ple de concerts, projectes i èxits. També seran els encarregats de tancar la programació d’Europa FM a la nostra festa major. No és poca cosa!

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Carrer de Menéndez y Pelayo, 2
  • Les Corts
  • la Maternitat i Sant Ramon
  • 08028 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  24 de setembre nit

  Concert "Mosaic" a 'Escenari Europa FM'

  Carrer Menéndez Pelayo
  DG. 24 · 23:00 h