Concert "Luna Ki"

Luna Ki

Barcelona


Luna Ki és una força artística única en el seu gènere. Amb una visió futurista, la seva música i el seu estil trenquen motlles i creen un so innovador que captiva l'atenció de tothom. Després del llançament del seu èxit Septiembre el 2019, que ja té més de 17 milions de reproduccions, Luna Ki es va convertir en referent a escala nacional. Mitjans com Billboard, Vogue o Metal han fet ressò del seu treball i coincideixen en una cosa: Luna Ki està creant el so d'una nova generació. 

Amb el seu àlbum debut CL34N, Luna Ki s'allunya d’etiquetes i reinventa i fusiona estils amb un llenguatge fresc que està ple de referències. Amb aquest projecte, que ha conquerit la premsa i el públic i ha arribat al segon lloc de la llista dels àlbums més escoltats a Apple Music, Luna Ki insufla aire fresc a l'escena musical amb tan sols 22 anys i es reafirma com una de les veus més desacomplexades i influents del panorama actual. 

Amb el seu carisma i l’energia dels seus directes, Luna Ki captivarà tot el públic del BAM 2023 en una nova oportunitat de descobrir el seu univers sonor després de no haver pogut actuar en la passada edició del BAM a causa de la pluja!

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Moll de Bosch i Alsina, 1
  • Ciutat Vella
  • el Barri Gòtic
  • 08039 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  22 de setembre nit

  Pop

  Concert "SIMONA"

  Moll de la Fusta
  DV. 22 · 22:30 h