Concert "MARICAS invites JOVENDELAPERLA & GGT"

MARICAS invites JOVENDELAPERLA & GGT

Colòmbia, Uruguai, Catalunya i Madrid


MARICAS va néixer l’any 2018 de la mà d’Eloisa Blitzer, Gina Guasch i ISAbella. Un col·lectiu que va sorgir arran de diverses discussions sobre la manca d'un lloc a Barcelona on combinar la música electrònica i l'escena queer. Amb una inspiració clara en els inicis de la comunitat rave tecno, MARICAS neix amb valors comuns com la llibertat, la joventut i la cultura underground.

El projecte ha esdevingut un referent estètic, un segell discogràfic (MARICXS Records), una plataforma i, sobretot, un col·lectiu actiu. Han fet showcases a diferents ciutats d'Europa i han participat en el Whole Festival i en la plataforma Boiler Room. A més, van tenir una residència durant tot un any a la revista Crack Magazine.

Amb una selecció musical impecable i una atmosfera festiva, MARICAS aconsegueix crear un espai segur i acollidor per a tothom, independentment de la seva orientació sexual o identitat de gènere.

Una forma de lluitar per la visibilitat i el reconeixement de la comunitat queer a través de l'art i la cultura en aquesta edició del festival BAM, amb la companyia de la artista, poeta i dj JOVENDELAPERLA, qui utilitza el so com un mitjà per construir realitats efímeres on habiten el dubte i el desig.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Moll de Bosch i Alsina, 1
  • Ciutat Vella
  • el Barri Gòtic
  • 08039 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  22 de setembre nit

  Pop

  Concert "SIMONA"

  Moll de la Fusta
  DV. 22 · 22:30 h
  Música urbana

  Concert "Luna Ki"

  Moll de la Fusta
  DV. 22 · 01:30 h