Concert "Roly Berrío: Moscas de fuego"

Moscas de fuego

Roly Berrío

Cuba

Cançó cubana / músiques del món

 Roly Berrío és un artista sense etiquetes que viu i somia a Cuba. Un dels compositors més prolífics i autèntics del seu país, amb una imaginació que, de vegades, sembla no conèixer límits. Qui el coneix bé no dubta a qualificar-lo de trobador contemporani, revitalitzador i continuador genuí de la composició de tall amorós.

La seva obra és un abeurador d'arrels africanes i espanyoles, però juga igualment amb el rock acústic o amb el blues, sense costures. Ho podem comprovar a Moscas de fuego, el treball que presenta a Música Mercè, un concert únic en què s’acompanyarà de músics, com diu l’artista, d’una altra dimensió: Ariel Brínguez (saxo), Reinier Elizarde “El Negrón” i Frank Durand (bateria), dos dels integrants del Trío Mejunje, i Roberto Carcassés (teclats), buc insígnia del jazz llatí. Grans noms de la música cubana de dins i fora del país.

Al seu costat, Roly Berrío potser exhibirà la seva increïble capacitat d’improvisació, que l’ha convertit en una icona entre els músics de la seva generació. Moscas de fuego promet emoció, tendresa i goig. Un viatge musical que ens portarà per indrets insospitats.

Durada: 90 min

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Pl Major de Nou Barris, 1
  • Nou Barris
  • la Guineueta
  • 08042 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  25 de setembre tarda

  Jazz

  Concert "Vozes + Eva Fernández: Honors a Wayne Shorter"

  Seu del Districte de Nou Barris
  DL. 25 · 19:30 h