Concert "Vozes + Eva Fernández: Honors a Wayne Shorter"

Jazz

Honors a Wayne Shorter

Vozes + Eva Fernández

Barcelona

Jazz

Que la música és una eina excel·lent per a la integració i la cohesió social queda palès en projectes com Vozes, entitat dedicada al “rescat” pedagògic i ocupacional d’infants i adolescents vulnerables a través de l’ensenyament i la pràctica col·lectiva de la música. Des de fa vint anys, Vozes ha creat grans cors i orquestres simfòniques formades per nenes i nens i nois i noies en risc d’exclusió, i ha ofert més d’un miler de concerts. Aquesta tasca li va merèixer el Premi Ciutat de Barcelona 2021 en la categoria d’educació.

El jazz és un altre dels estils musicals que treballa la comunitat de Vozes; també és l’especialitat d’Eva Fernández, saxofonista i cantant, promesa i futur del gènere a Catalunya. I, en la Mercè, Vozes i Fernández s’uneixen per retre un tribut a un dels grans del jazz, Wayne Shorter, saxofonista i compositor nord-americà que ens va deixar el març d’aquest any i, com apunta la crítica novaiorquesa, “probablement, el millor compositor de grups de jazz i un dels millors improvisadors del gènere”.

Honors a Wayne Shorter uneix dues trajectòries, dues iniciatives, en un sol concert. Un festival de talents units per la música i l’admiració a tot un mestre del jazz.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Pl Major de Nou Barris, 1
  • Nou Barris
  • la Guineueta
  • 08042 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  25 de setembre matí