Concert "Selma Bruna: Dorsal"

Dorsal

Selma Bruna

Barcelona

Pop atemporal cantat amb cor

 

El de Selma Bruna és un debut; això, però, no vol dir que l’artista no tingui ja una llarga trajectòria a l'esquena. Després d'una experiència d'èxit liderant el projecte de Marala, s'estrena ara en solitari amb Dorsal, un disc de pop atemporal que reflecteix el context musical en què ha crescut: la coral, lloc on ha après a relacionar-se amb la música des del cant i el grup, integrant la polifonia vocal com a element essencial de les seves composicions.

Dorsal ha comptat amb una coral única i creada per a l'ocasió, composta per família, amics i professionals, com ara Sandra Monfort, Clara Fiol, Lucas Delgado, Amaia Miranda i Anna Ferrer, entre d’altres. Al seu costat, Selma Bruna interpreta una proposta sonora i conceptual molt especial, amb homenatges al cant coral com Sacerdotes y diamantes, un dels temes que, igual que Déjame, Scared Blood, Panaderina o Blanca y morena, formen part del disc.

Dorsal és un viatge a través de nou cançons originals plenes de sonoritats mestisses, de veus múltiples que donaran una dimensió personal i, alhora col·lectiva, al concert que l’artista oferirà a la Mercè.

Durada: 75 minuts

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Av Mare de Déu de Montserrat, 132
  • Horta-Guinardó
  • el Guinardó
  • 08041 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  22 de setembre nit

  Música indie

  Concert "Meritxell Neddermann"

  Jardins del Doctor Pla i Armengol
  DV. 22 · 22:00 h
  Ritmes urbans / rap / soul

  Concert "Lia Kali: Contra todo pronóstico"

  Jardins del Doctor Pla i Armengol
  DV. 22 · 23:45 h