Barnatresc 2021: Caminada de Nadal Solidària

Esports. El Nadal i la solidaritat sempre van de bracet, i aquesta caminada és la cita perfecta.

El Nadal i la solidaritat sempre van de bracet, i aquesta caminada és la cita perfecta. Són 11 quilòmetres de recorregut pel Barri Gòtic, Sant Antoni i l’Eixample, amb sortida i arribada al parc de la Ciutadella, on es farà un recapte d’aliments amb Càritas.

Sortida i arribada: Parc de la Ciutadella (pg. Til·lers, prop de l’estàtua del general Prim).

Itinerari: parc de la Ciutadella, pg. Picasso, c. Ribera, El Born Centre de Cultura i Memòria, c. Comerç, c. Davant del Portal Nou, c. Rec Comtal, pl. Sant Pere, Sant Pere de les Puelles, c. Sant Pere Més Alt, Palau de la Música Catalana, via Laietana, c. Magdalenes, pl. Peixos, c. Duran i Bas, av. Portal de l’Àngel, pl. Cucurulla, c. Portaferrissa, c. Carme, c. Riera Alta, c. Tamarit, Mercat de Sant Antoni, av. Mistral, c. Vilamarí, parc de Joan Miró (control de pas i avituallament), c. Vilamarí, av. Roma, c. València, pg. Gràcia, Casa Milà, c. Provença, av. Diagonal, c. Girona, rda. Sant Pere, monument a Rafael Casanova, monument a Lluís Companys, Arc de Triomf, pg. Lluís Companys i parc de la Ciutadella.


Sortida i arribada: Parc de la Ciutadella (pg. dels Til·lers, prop de l´estàtua del general Prim)

Itinerari: parc de la Ciutadella, pg. Picasso, c. Ribera, El Born Centre Cultural, c. Comerç, c. Davant del Portal Nou, c. Rec Comtal, pl. Sant Pere, Sant Pere de les Puelles, c. Sant Pere Més Alt, Palau de la Música Catalana, Via Laietana, c. Magdalenes, pl. dels Peixos, c. Duran i Bas, av. Portal de l´Àngel, pl. Cucurulla, c. Portaferrissa, c. Carme, c. Riera Alta, c. Tamarit, Mercat de Sant Antoni, av. Mistral, c. Vilamarí, parc Joan Miró (control de pas i avituallament), c. Vilamarí, av. Roma, c. València, pg. de Gràcia, Casa Milà, c. Provença, av. Diagonal, c. Girona, ronda de Sant Pere, Monument a Rafel de Casanovas, Monument a Lluís Companys, Arc de Triomf, pg. Lluís Companys i parc de la Ciutadella.

El Nadal i la solidaritat sempre van de la mà i aquesta caminada és la cita perfecta. Són 11 quilòmetres de recorregut pel Barri Gòtic, Sant Antoni i l´Eixample, amb sortida i arribada al Parc de la Ciutadella, on es farà un recapte d´aliments amb Càritas.

Distància: 11 km aprox.

Diferents carrers de Ciutat Vella, Eixample i Sant Martí

Adreça:
Pg Picasso, 21
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona
On
Diferents carrers de Ciutat Vella, Eixample i Sant Martí
Quan
12/12/2021

Comparteix aquest contingut