Fira de Reis de la Gran Via

Fires nadalenques. Un clàssic del Nadal barceloní on trobareu joguines tradicionals, regals i artesania.

Com cada any, la gran via de les Corts Catalanes serà l’escenari de la Fira de Reis, que estarà oberta des del 16 de desembre de 2022 fins al 6 de gener de 2023.

La fira està situada a les voreres laterals de la gran via de les Corts Catalanes, entre els carrers de Muntaner i Rocafort. Restarà oberta des de les 10.00 fins a les 21.00 hores, a excepció de dissabtes i vigílies de festius, que tancarà a les 22.00 hores.

La fira exposa les parades següents:

  • Joguines: venda de joguines tradicionals i peluixos, entre altres productes típics d'aquesta fira. Situades entre els carrers del Comte d’Urgell i de Muntaner.
  • Regals: productes tradicionals i artesans i regals varis. Estaran instal·lades entre els carrers de Calàbria i del Comte d’Urgell.
  • Artesania: diverses parades d’artesania catalana, entre els carrers de Rocafort i Calàbria.
  • Xurreries: les parades es troben distribuïdes per tota la fira.

Horaris

Com cada any, la Gran Via de les Corts Catalanes acollirà la Fira de Reis, que obre les seves portes del 16 de desembre al 6 de gener del 2023 i és l’encarregada de tancar la campanya de Nadal d’enguany. La fira restarà oberta des de les 10 h del matí fins les 21 h, a excepció de dissabtes i vigílies de festius que tancaran a les 22 h, a les andanes laterals de la Gran Via de les Corts Catalanes entre els carrers de Muntaner i Rocafort.

 

La Fira amb parades de diferents sectors:

  • Joguines: se centraran en la venda de joguines, oferiran joguines tradicionals i peluixos, entre d’altres productes típics d'aquesta Fira, i que estan ubicades entre els carrers Comte d’Urgell i Muntaner.
  • Regals: productes tradicionals i artesans i de venda de regals varis, que estaran instal·lades entre els carrers de Calàbria i Comte d’Urgell.
  • Artesania: aquest sector compta amb diverses parades d’artesania catalana, entre els carrers de Rocafort i Calàbria.
  • Xurreries: les parades es troben distribuïdes per tota la fira.

Gran Via (entre Rocafort i Muntaner)

Adreça:
G.V. Corts Catalanes, 580
Districte:
Eixample
Barri:
Sant Antoni
Població:
Barcelona
On
Gran Via (entre Rocafort i Muntaner)
Quan
Des de 16/12/2022 al 06/01/2023

Xarxes socials

Twitter:
https://twitter.com/Bcn_Eixample/