Ja us podeu apuntar al taller de serigrafia ‘Recuperant les dissidències sexuals i de gènere de l’Arxiu de l’Arnau’

Creuem el Paral·lel us proposa un novembre i desembre ple d’activitats al voltant de l’Arnau i el Paral·lel. Una d’elles és el ‘Taller de serigrafia. Recuperant les dissidències sexuals i de gènere de l’Arxiu de l’Arnau’, que es durà a terme en cinc sessions a partir del material gràfic present en l’Arxiu de l’Arnau i de la mà d’Alba [Embrutafils].

En el taller es desenvoluparà una intervenció de les imatges fent servir principalment tècniques de collage al mateix temps que una capacitació en les tècniques d’estampació serigràfica. Es proposa, per tant, un recorregut integral que va des de la interpel·lació i reelaboració de les imatges que formen l’imaginari del passat del Paral·lel, posant especial atenció en les dissidències sexuals i de gènere, fins a la plasmació d’aquestes imatges en diversos suports.

Aquesta proposta està desenvolupada per l’Alba d’Embrutafils, un projecte de serigrafia artesanal i feminista on es treballa amb tintes ecològiques i tèxtil amb certificat ètic. El taller també compta amb la col·laboració de La Raposa del Poble-sec i forma part del programa Creuem el Paral·lel, un projecte de l’Arnau Itinerant 2019 que està coordinat pels col·lectius Transductores, Paral·leles, Tot Raval i Laberint Cultura. 

Part I: Ens endinsem a l’arxiu de l’Arnau

12 i 13 de novembre, 18.00-20.00 h.

La Raposa. Carrer Tapioles 47

Part II: La tècnica serigràfica

20 i 27 de novembre i 4 de desembre, 17.00-20.00 h.

Lloc per concretar.

Aportació per materials 10€

Inscripcions:

Envieu un correu electrònic amb el vostre nom i cognoms a hola@transductores.info amb l’assumpte “inscripció taller serigrafia”