Logo Ajuntament de Barcelona

Selecciona idioma

  • Català
  • Castellano
  • English

Altres webs de l'Ajuntament de Barcelona

L'Ajuntament
Contacte
Tràmits
Treballa a l'Ajuntament
Noticies
Agenda
Mapa
Com s'hi va
Vés al contingut

Alimentació Sostenible

Inici
Instruccions de navegació del menú

Instruccions per als usuaris del lector de pantalla i del teclat

Per poder utilitzar aquest menú calen les tecles de cursor. El menú té fins a tres nivells:

  • Primer nivell: opcions del menú principal
  • Segon nivell: subopcions per a elements del primer nivell
  • Tercer nivell: subopcions per a elements del segon nivell

Instruccions de navegació:

  • Navegueu fent servir les tecles de cursor horitzontals en el primer nivell del menú.
  • Display and browse on the second level using the vertical arrow keys.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al primer nivell.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el tercer nivell.
  • Navegueu pel tercer nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al segon nivell.
  • De manera alternativa, feu servir la tecla d’introducció per mostrar qualsevol nivell.
  • Qui som
    Qui som
    • Secció de Polítiques Alimentàries Urbanes
    • Què és l'alimentació sostenible?
    • Oficina Conjunta de l'Alimentació Sostenible
    • Xarxes supramunicipals i internacionals
    • D'on venim
      • D'on venim
      • D'on venim
      • Pacte de Milà
      • Barcelona Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible 2021
    • Documentació
  • Estratègies i plans
    Estratègies i plans
    • Estratègia d'Alimentació Saludable i Sostenible Barcelona 2030
      • Estratègia d'Alimentació Saludable i Sostenible Barcelona 2030
      • Estratègia d'Alimentació Saludable i Sostenible Barcelona 2030
      • Acord de Ciutat per a l’EASSB2030
    • Pla d’Acció Municipal d’Alimentació Saludable i Sostenible
    • Altres estratègies i plans
  • Programes i iniciatives
  • Què pots fer tu?
  • Suport municipal
    Suport municipal
    • Assessorament
    • Subvencions
  • Actualitat
    Actualitat
    • Agenda
    • Notícies
Instruccions de navegació del menú

Instruccions per als usuaris del teclat

Per poder utilitzar aquest menú calen les tecles de cursor. El menú té fins a tres nivells:

  • Primer nivell: opcions del menú principal
  • Segon nivell: subopcions per a elements del primer nivell
  • Tercer nivell: subopcions per a elements del segon nivell

Instruccions de navegació:

  • Navegueu fent servir les tecles de cursor verticals en el primer nivell del menú.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el segon nivell.
  • Navegueu pel segon nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al primer nivell.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el tercer nivell.
  • Navegueu pel tercer nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al segon nivell.
  • De manera alternativa, feu servir la tecla d’introducció per mostrar qualsevol nivell.
  • Qui som
    Qui som
    • Secció de Polítiques Alimentàries Urbanes
    • Què és l'alimentació sostenible?
    • Oficina Conjunta de l'Alimentació Sostenible
    • Xarxes supramunicipals i internacionals
    • D'on venim
      • D'on venim
      • D'on venim
      • Pacte de Milà
      • Barcelona Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible 2021
    • Documentació
  • Estratègies i plans
    Estratègies i plans
    • Estratègia d'Alimentació Saludable i Sostenible Barcelona 2030
      • Estratègia d'Alimentació Saludable i Sostenible Barcelona 2030
      • Estratègia d'Alimentació Saludable i Sostenible Barcelona 2030
      • Acord de Ciutat per a l’EASSB2030
    • Pla d’Acció Municipal d’Alimentació Saludable i Sostenible
    • Altres estratègies i plans
  • Programes i iniciatives
  • Què pots fer tu?
  • Suport municipal
    Suport municipal
    • Assessorament
    • Subvencions
  • Actualitat
    Actualitat
    • Agenda
    • Notícies
  1. Inici
Imatge
Terra i gust, la festa de l'alimentació sostenible
Imatge
Terra i gust

Terra i gust, la Festa de l’Alimentació Sostenible

Divendres, 20 de setembre, de 20.00 a 22.30 hores; i dissabte i diumenge, 21 i 22 de setembre, de 12.00 a 22.30 hores

Tastets, showcookings, tallers, premis, concerts… La quarta edició de la festa ens convida a gaudir de la música, el menjar i el beure d’una manera més conscient. És també un espai on donar a conèixer aspectes clau per construir un futur més sostenible, amb condicions més justes per a la pagesia i el foment del producte de proximitat , tot això en benefici de les persones, dels territoris i del planeta.

En aquesta edició, tindran especial protagonisme temes com el malbaratament alimentari, la pesca sostenible i l’aigua.

Us convidem a gaudir-ne al parc de la Ciutadella. Tota una experiència per als sentits!

  • Activitats

  • Restauració

  • Concerts

  • Edicions anteriors

Activitats

A l’espai d’activitats hi haurà tallers i jocs per a tota la família, showcookings, xerrades i altres per descobrir el món de la gastronomia i la sostenibilitat amb una mirada més respectuosa amb el medi ambient i amb qui produeix els aliments que consumim, i incidint en les problemàtiques presents.

Divendres

22 de Setembre

  • De 20.30 a 21.15 h

    III Premis a la Responsabilitat Gastronòmica d'Slow Food Barcelona

    Slow Food Barcelona, que des del 2005 proposa una ecogastronomia de territori, impulsa els III Premis a la Responsabilitat Gastronòmica, per a una xef, una productora i una entitat.

    Entitat: Slow Food Barcelona i Fundació Alícia

Dissabte

23 de Setembre

  • De 12.00 a 14.30 i de 17.00 a 20.30 h

    Memòria i… acció!

    Tens bona memòria? Amb aquest joc de parelles coneixerem projectes sostenibles i accions transformadores que es duen a terme a la nostra ciutat.

    Organitza: Barcelona + Sostenible

  • De 12.00 a 13.15 h

    Descoberta de les plantes silvestres comestibles

    Vine a descobrir espècies útils i delicioses que tenim molt a l'abast i ens transporten a tot un món d'olors i sabors diferents.

    Entitat: Col·lectiu Eixarcolant

  • De 12.00 a 14.30 h

    Carn de canó: per què mengem tanta carn i com ens emmalalteix?

    Quin impacte té en la nostra salut i la de l’entorn un consum de carn excessiu? Juga i descobreix propostes de consum més sostenibles.

    Entitat: Justícia Alimentària

  • Dissabte i diumenge de 12.00 a 14.30 h i de 17.00 a 20.00 h

    Consum responsable? Aquí t'ho posem fàcil!

    On comprar productes locals? Coneixes iniciatives que promouen condicions de treball dignes? Fer un consum responsable no sempre és fàcil, apropa't i esvaeix els dubtes!

    Entitat: Espai Consum Responsable

  • 12.30 a 13.00h

    L'Arca de Nogué

    El cuiner Pep Nogué dedicarà la secció “L'arca de Nogué” del programa El suplement de Catalunya Ràdio a “Terra i gust”, la festa de l'alimentació sostenible.

  • De 13.15 a 14.30 h

    Transformant els residus en adob!

    Saps què és el compostatge? En aquest taller aprendrem a transformar les restes orgàniques en adob des de casa teva.

    Entitat: Abono Km0

  • A les 14.00 h

    Cyclic Beer Farm - La Fermentació Mixta

    Degustarem cerveses molt especials, cuinades amb fruites, verdures, herbes o flors ecològiques a la granja familiar i ens explicaran les sinergies entre vi i cervesa.

    Organitza: Barcelona Beer Festival

  • De 17.00 a 18.30 h

    Sal d’herbes del Mediterrani

    Aprèn les propietats de plantes medicinals de l'àrea mediterrània i prepara la teva pròpia sal d'herbes amb sal ecològica.

    Entitat: L'Aresta

  • A les 17.00 h

    Tast de Collserola Pagesa i vins de Can Calopa

    Tast guiat de productes de l’Associació Collserola Pagesa acompanyat amb els “vins de Barcelona” de Can Calopa.

    Organitza: L'Olivera i Collserola Pagesa

  • De 17.00 a 20.30 h

    Menja de temporada i 100% saludable

    Esbrina els codis i supera els reptes per descobrir els costos que tenen els ultraprocessats per a la teva salut i la del planeta. Supera les proves per activar la teva vessant més activista!

    Entitat: Fundesplai

  • A les 18.00 h

    La gastronomia Slow Food a Catalunya: cuinem pesca sostenible amb Quim Casellas

    Quim Casellas, xef amb Estrella Michelin i membre del col·lectiu Cuineres i Cuiners km0 de Catalunya, que col·laborarà amb La Platjeta.

    Entitat: Associació de Cuineres i Cuiners Slow Food Km0

  • De 18.30 a 20.00 h

    Fem olivada

    Descobreix el cicle de l’oliva i les seves propietats. Elaborarem un paté d'olives, una recepta saludable i de proximitat.

    Entitat: L'Aresta

  • A les 19.00 h

    “Contra la sostenibilitat”, amb Andreu Escrivà

    Xerrada amb l’ambientòleg i divulgador Andreu Escrivà sobre els debats que hauríem de tenir presents per traçar els plans de futurs possibles.

Diumenge

24 de Setembre

  • De 12.00 a 14.30 h

    “Pinta i menja” - Taller artístic amb aquarel·les d’hortalisses

    Sabies que es pot pintar amb les hortalisses? Desperta la teva curiositat amb unes aquarel·les saludables i acolorides!

    Entitat: Manjaretti

  • De 12.00 a 14.30 h

    Tast de productes dels Mercats de Pagès

    Petit tast de productes de temporada i de proximitat vinculats als mercats de pagès, amb un punt informatiu per explicar els valors que els acompanyen.

    Participant: Coordinadora de Mercats de Pagès de Barcelona

  • A les 12.00h

    Tast de xocolates de comerç just amb els cinc sentits

    Tast guiat de diferents xocolates de comerç just, amb cacau d’organitzacions productores que han rebut préstecs d’entitats de finances ètiques.

    Entitat: Oiko Credit

  • De 12.00 a 14.30 h

    "Destape" sostenible

    Què en saps de la ramaderia sostenible? Juga i descobreix un model de consum amb criteris ambientals, de justícia social i benestar animal.

    Entitat: Associació GENS

  • Dissabte i diumenge de 12.00 a 14.30 h i de 17.00 a 20.00 h

    Consum responsable? Aquí t'ho posem fàcil!

    On comprar productes locals? Coneixes iniciatives que promouen condicions de treball dignes? Fer un consum responsable no sempre és fàcil, apropa't i esvaeix els dubtes!

    Entitat: Espai Consum Responsable

  • A les 13.00 h

    Com ensenyar la gastronomia sostenible i responsable

    La gastronomia ja no s’entén a les escoles d’hoteleria sense posar al centre la sostenibilitat, i el CETT n'és una referència.

    Entitat: Escola de Turisme, Hoteleria i Gastronomia (CETT), adscrita a la Universitat de Barcelona

  • A les 14.00 h

    Birra08 - Cuinant oportunitats

    Coneixerem les sinergies de Birra08 i Mescladís, mentre es degusten cerveses sense additius ni productes químics; cervesa urbana, honesta i de proximitat.

    Entitat: Barcelona Beer Festival

  • De 17.00 a 18.30 h

    Agrogym

    Sabies que la vida pagesa ens connecta amb el cos i amb la terra? En aquest taller tallarem fusta i descobrirem músculs nous!

    Entitat: Associació GENS

  • A les 17.00 h

    Viatge a Ucraïna a través de la seva gastronomia

    El restaurant ucraïnès Rodyna de Barcelona farà un viatge ple d’olors i sabors través de la gastronomia del seu país, amb una mostra d’envinagrats típics del poble.

    Participant: Restaurant Rodyna

  • De 17.00 a 18.30 h

    El Joc de la GPS (Gestió Permacultural del Sistema)

    Joc cooperatiu “Entre protestes amb propostes”on assolir accions conjuntes, estimulant l'apoderament personal i col•lectiu, amb mirada inclusiva i d'incidència institucional.

    Entitat: Permacultura Atta

  • De 17.00 a 20.30 h

    Comerç amb valor social

    Saps com fer un consum responsable i comprar productes amb criteri i valor social? En aquesta exposició t’ho explicarem! Coneix-ne les marques i ajuda a ajudar!

    Entitat: Associació Som Valor Social

  • A les 18.00 h

    Batch cooking de proximitat i de temporada

    Mònica Escudero, periodista gastro d’El Comidista, proposarà com menjar durant la setmana de forma conscient, amb productes dels Mercats de Barcelona.

    Entitat: Mercats de Barcelona

  • De 18.30 a 20.00 h

    Fem vinagres

    Vine a tastar diferents vinagres naturals de fruita "lletja" on cadascú podrà aprendre el procés i fer-ne el seu.

    Entitat: Zero Waste Bcn

  • De 18.30 a 20.00 h

    Pa sense tomàquet

    Tindràs a l’abast diversos aliments per descobrir si es trobaven a la taula de Jaume I o a la nostra dieta!

    Entitat: Cuinant Cultures

  • A les 19.00 h

    Cuinar és un acte polític

    Pere Carrió, xef del Gat Blau, millor restaurant sostenible de Barcelona 2021, ens ensenyarà la seva visió de la gastronomia responsable.

    Organitza: Oficina Conjunta de l'Alimentació Sostenible (OCAS)

Dilluns

25 de Setembre

  • A les 20.30 h

    Àpat de reaprofitament de Terra i Gust amb Sobres Mestres

    Àpat popular de reaprofitament a càrrec de Sobres Mestres, amb els ingredients i productes que sobraran al Terra i Gust.

    Preu 19 € (per l’elaboració dels plats, begudes,…).
    El menú inclou primer plat, segon plat, beguda i postres o cafè. Les begudes seran: refrescos casolans, vi ecològic Humanvins, i cervesa artesana Capfoguer.

    Reserves a sobresmestres@gmail.com

    Entitat: Sobres Mestres

Restauració

A l’espai de restauració trobaràs un ampli ventall de plats i begudes elaborats amb productes ecològics i de temporada de diferents establiments gastronòmics de la ciutat. El preu dels platerets és de 5 € i el de les begudes de 2,5 €. També, una mostra de productores locals que ofereixen tastos de formatges, olis o carns ecològiques.

  • Bistrot Levante

    Gyro Sabich

    Gyro d'albergínies rostides, amb ou cuit i acompanyat d’amanida fresca de tomàquet, ceba i cogombre, i labneh. Vegeteriana.  

    Al·lèrgens: Cereals amb gluten • Ous i productes amb ou • Llet i els seus derivats (inclosa la lactosa) • Sèsam i productes amb sèsam

  • Bistrot Levante

    Pita Kofta

    Pita farcida de mandonguilles de vedella amb amanida fresca d’escarola, tomàquet, cogombre i ceba, sobre una base de labneh i tahina.

    Al·lèrgens: Cereals amb gluten • Llet i els seus derivats (inclosa la lactosa) • Sèsam i productes amb sèsam.

  • Casa Xica

    Arròs fregit cantonès amb kimtxi

    Arròs fregit a la planxa amb gingebre, all i col xinesa, amb kimtxi de col. Vegeteriana.

    Al·lèrgens: Soia i productes amb soia • Sèsam i productes amb sèsam

  • CASA XICA

    Taco d’ànec a la pequinesa

    Tortilla de blat de moro o blat, amb confit d’ànec i salsa pequinesa.

    Al·lèrgens: Soia i productes amb soia

  • CONTRACORRENT BAR

    Pa de vidre amb botifarra de Cal Rovira i ceba en textures

    Entrepà de pa artesà amb botifarra de Cal Rovira, llavors de fonoll i ceba.

    Al·lèrgens: Cereals amb gluten • Mostassa i productes amb mostassa

  • EL FILETE RUSO

    Organic Pulled Beef

    Entrepà de carn de vedella eco amb formatge artesà i ruca

    Al·lèrgens: Cereals amb gluten • Llet i productes lactis (inclosa la lactosa) • Mostassa i productes amb mostassa

  • EL FILETE RUSO

    Patata brava km 0 amb allioli i salsa picant

    Patata brava monalisa de proximitat amb allioli i salsa picant. Vegeteriana.

    Al·lèrgens: Ous i productes amb ou • Mostassa i productes amb mostassa • Soia i productes amb soia

  • ESPAI PUNTAL

    Croquetes d’escalivada a la brasa

    Croquetes d’escalivada casolana amb pebrot, ceba i albergínia de proximitat, i gel de pebrots verds. Vegeteriana.

    Al·lèrgens: Cereals amb gluten • Ous i productes amb ou • Llet i productes lactis (inclosa la lactosa)

  • ESPAI PUNTAL

    Pulled pork eco & kimchee

    Brioix de porc esqueixat amb maionesa de kimtxi.

    Al·lèrgens: Cereals amb gluten • Crustacis i productes derivats dels crustacis • Ous i productes amb ou • Llet i productes lactis (inclosa la lactosa) • Peix i productes amb peix • Fruits de closca i productes amb fruits de closca

  • GREEN LEKA CAN VALLDAURA

    Sandvitx de carns regeneratives a baixa temperatura

    Pa de brioix amb vedella i maionesa de miso, cabra i maionesa d'herbes, porc senglar i allioli de cacau.

    Al·lèrgens: Cereals amb gluten • Ous i productes amb ou • Soia i productes amb soia • Llet i productes lactis (inclosa la lactosa)

  • GREEN LEKA CAN VALLDAURA

    Torna a la vida vegana de tomàquet Mandó

    Còctel estil Bloody Mary amb tomàquet Mandó de Collserola, xampinyons lactofermentats, pastanaga, algues eco i totopos de blat de moro. Vegeteriana i sense gluten.

    Al·lèrgens: Soia i productes amb soja • Api i productes amb api • Mostassa i productes amb mostassa

  • HAPPY FOODS ECO

    Motomami

    Smash burger de vedella eco amb bacó fumat, crema de formatges, ceba caramel·litzada, piparra i tomàquet marinat en pa de brioix by Jordi Morera.

    Al·lèrgens: Cereals amb gluten • Llet i productes lactis (inclosa la lactosa)

  • HAPPY FOODS ECO

    John Lennon

    Hamburguesa vegetariana de kale i quinoa amb crema de formatges, carbassó saltat, ceba caramel·litzada, tomàquet marinat i llavors de carbassa torrada en pa de brioix del Jordi Morera. Vegeteriana.

    Al·lèrgens: Cereals amb gluten • Llet i productes lactis (inclosa la lactosa) • Fruits de closca i productes amb fruits de closca

  • KORCHMA RODYNA

    Pollastre a la Kíiv

    Pollastre fregit farcit de mantega, julivert i llimona amb salsa picant i patates casolanes.

    Al·lèrgens: Cereals amb gluten • Ous i productes amb ou • Llet i productes lactis (inclosa la lactosa) • Mostassa i productes amb mostassa

  • KORCHMA RODYNA

    Vareniki de patates i bolets

    Raviolis ucraïnesos farcits de patates i bolets amb cansalada o ceba caramel·litzada. Opciónal vegeteriana.

    Al·lèrgens: Cereals amb gluten • Llet i productes lactis (inclosa la lactosa)

  • LA SOSENGA

    Croquetes de porros i Idiazabal

    Croquetes de porros i formatge Idiazabal. Vegeteriana.

    Al·lèrgens: Cereals amb gluten • Ous i productes amb ou • Llet i productes lactis (inclosa la lactosa)

  • LA SOSENGA

    Caneló de rostit, paté casolà i figues

    Caneló de rostit de carn de vedella i pollastre amb paté casolà i figues.

    Al·lèrgens: Cereals amb gluten • Ous i productes amb ou • Llet i productes lactis (inclosa la lactosa)

  • LES FINESTRES DE LLÚRIA

    Brioix de xai xisqueta amb chutney de carbassa especiat

    Pa de brioix de mantega farcit de melós de xai xisqueta estofat al seu propi suc acompanyat d'un chutney de carbassa especiada amb anís estrellat, clau i llorer.

    Al·lèrgens: Cereals amb gluten • Soia i productes amb soia • Llet i productes lactis (inclosa la lactosa) • Diòxid de sofre i sals de sulfits

     

  • LES FINESTRES DE LLÚRIA

    Botifarra vegana a la brasa sobre cremós d’avellanes de Reus, pebrot escalivat i ceba caramel·litzada

    Botifarra vegana de proteïna de pèsols feta a la brasa sobre un cremós de fred d’avellanes, fet amb aigua, all i llimona, pebrot vermell escalivat en brasa i ceba caramel·litzada. Vegeteriana i sense gluten.

    Al·lèrgens: Fruits de closca i productes amb fruits de closca

  • EL LLAMBER

    Baocata de calamars

    Pa bao amb calamars fregits i una maionesa de tinta i yuzu.

    Al·lèrgens: Cereals amb gluten • Crustacis i productes derivats dels crustacis • Ous i productes amb ou • Mol·luscs i productes amb mol·luscs

  • EL LLAMBER

    Venere amb remolatxa i ruibarbre

    Arròs negre ecològic guisat amb brou de verdures i un sofregit amb miniremolatxes a baixa temperatura i ruibarbre. Vegà i sense gluten.

    Al·lèrgens: Diòxid de sofre i sals de sulfits

  • MESCLADÍS

    Polpette di pane amb formatge edam i salsa bolonyesa vegetal

    Mandonguilles de pa, espècies, llet, formatge edam amb salsa bolonyesa vegetal. Vegeteriana.

    Al·lèrgens: Cereals amb gluten • Ous i productes amb ou • Llet i productes lactis (inclosa la lactosa) • Api i productes amb api

  • MESCLADÍS

    Brioix de milanesa amb vedella eco

    Pa de brioix de milanesa amb carn de vedella, tomàquet i lactonesa casolana.

    Al·lèrgens: Cereals amb gluten • Ous i productes amb ou • Llet i productes lactis (inclosa la lactosa)

  • MONOCROM

    Ensalada russa by Monocrom

    Ensalada russa amb patata, pastanaga i mongeta verda de proximitat, maionesa i ventresca. Vegeteriana (sense ventresca). Sense gluten.

    Al·lèrgens: Ous i productes amb ou • Peix i productes que contenen peix

  • MONOCROM

    Entrepà de cansalada del coll de Cal Rovira

    Entrepà de pa artesà amb cansalada del coll, amb verds i mostassa.

    Al·lèrgens: Cereals amb gluten • Llet i els seus derivats (inclosa la lactosa) • Mostassa i productes derivats

  • ZAZA - CUINA I VI

    "Paquito” de xai

    Pa de llet cruixent, xai d'Aragó desfilat, iogurt, cogombre de Can Fisas adobat, menta i llimona ratllada.

    Al·lèrgens: Cereals amb gluten • Llet i productes lactis (inclosa la lactosa)

  • ZAZA - CUINA I VI

    Ravioli de carbassa amb mantega de sàlvia

    Pasta fresca d'ou farcida de carbassa violí, parmesà i amaretti, mantega, sàlvia i parmesà. Vegeteriana.

    Al·lèrgens: Cereals amb gluten • Ous i productes amb ou • Llet i productes lactis (inclosa la lactosa) • Fruits de closca i productes amb fruits de closca

I també

  • Els productors del Mercat Terra i Gust

    A l’edició d’enguany participen el Mercat Arrels, el mercat de pagès en xarxa, i dos productors més de proximitat.

    Granja Lleteria Alpines Les Feixes (mató, iogurt, quefir, llet, formatge fresc, i formatges) • Cal Vicens (formatge, mató, flams i pastís de formatge) • Lo Més Bo de Lleida (forn de coques i panadons de Lleida, coques dolces i altres productes de pastisseria) • Xolís d'Adons (embotit de carn de porc, xolís, llonganissa, hamburguesa, botifarres, secallona, patés, pa de fetge) • Olicatessen (productors d'oli d'oliva verge extra ecològic) • Pinullet Queseria Urbana (formatges de vaca amb llet ecològica)

  • Begudes ecològiques i de proximitat

    Tindrem els vins de l’Olivera Cooperativa - Can Calopa, la kombutxa de Lov Kombucha, que també portarà sucs i refrescs ecològics. A més, tornen a col·laborar amb nosaltres Barcelona Beer Festival amb Birra08, Cyclic Beer Farm, L’Estupenda, Kibus, Clúster Craft Beer i La Cervesera del Poblenou.

  • Gelats de proximitat

    Cremes gelades elaborades amb un màxim de productes de l'entorn local. El segell DelaTerra (projecte de Delacrem) és sinònim de quilòmetre zero i proximitat.

  • Cafès

    The Milk and Coffee: cafè d’especialitat elaborat amb una Velopresso, una bici cafetera que, amb el pedaleig, obté l'energia que permet moldre i fer el cafè.

Concerts

L’escenari de “Terra i Gust” inclou propostes musicals variades per a cada moment del dia. Concerts que acompanyaran els vermuts del migdia, més música en viu per passar una bona estona a les tardes i ritmes més potents que ens faran ballar als vespres. 

  • 22
    22:00h

    Daria Kolomiec

    Aquesta DJ, activista cultural i productora musical recorre el món per donar veu al seu país, amb vinils rars i exclusius que són joies amagades de la música ucraïnesa.

  • 23
    13:00h

    Els Senyora

    Grup musical andorrà-barceloní amb ritme i ànima de festa. Us faran ballar a ritme de rumba, funk, ska, reggae, salsa i altres estils llatins. 

  • 23
    17:30h a 18:30h

    Jazz contemporani amb la banda Poblet Jazz

    Banda formada per un combo de 10 músics, amb bateria, baix elèctric, teclat, vent i veu.

  • 23
    22:00h

    Liraz

    Música israeliana moderna amb el sabor ètnic de les arrels perses. Presenta el seu disc Roya (fantasia en farsi), amb ritmes moderns i tradicionals. 

  • 24
    13:00h

    Spice Berberechos

    El relleu generacional del flamenc-jazz arriba acompanyat de Carles Dénia i Mélodie Gimard, amb qui faran una relectura madurada del Campo de Agramante del músic valencià amb la jove descàrrega del piano de la francesa.

  • 24
    22:00h

    HIP HORNS BRASS COLLECTIVE & ESCANDALOSO XPÓSITO

    La banda barrejarà en aquest concert el brass de Nova Orleans amb hip-hop, funk, soul i el groove propi de la música afroamericana.

Per què Terra i Gust és sostenible?

  • Amb el producte

    • Trobaràs una oferta gastronòmica local, de temporada i saludable
    • Dona suport i promociona petites productores de proximitat
    • Assessora als i les restauradores que hi participen per reduir el malbaratament alimentari
    • Es calcula l’impacte ambiental de tots els platerets que ofereix amb la calcuteca
  • Amb el planeta

    • S’assegura la recollida selectiva dels residus, garantint la gestió final correcta de les fraccions recollides selectivament.
    • Redueix el plàstic per materials reciclables i reutilitzables
    • El mobiliari és de fusta recuperada.
    • Les principals organitzacions col·laboradores compten amb el certificat Biosphere de turisme responsable.
    • Aposta per l’energia sostenible amb l’ús de grups electrògens amb certificació sostenible.
  • Amb les persones

    • Fomenta l’economia local amb la contractació de proveïdores autònomes i petites pymes del territori.
    • El personal de sala, cuina i neteja estan contractats a través de la Fundació Mescladís, que treballa per donar oportunitats a persones en risc d’exclusió.
Logo de l'Ajuntament de Barcelona
  • Accessibilitat
  • Avís legal