Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

Vint-i-una propostes culturals per començar desembre

27/11/2023
Els set dies vinents trobaràs 21 propostes culturals: es presenta una setmana atapeïda de cultura als barris, ideal per entrar amb bon peu al darrer mes de l'any.

Ja s'han estrenat totes les propostes d'aquesta 14a temporada del circuit i teníem 36 diferents que inclouen el circ, el teatre, la dansa, la música i el cinema infantil!

Els darrers dies moltes funcions han penjat el cartell de localitats esgotades, i ho han fet molts dies abans. Això és un bon senyal de l'estat de salut del nostre circuit i de les vostres ganes de gaudir de la cultura al barri, i viceversa.

A més a més, aquesta setmana s'acomiaden del circuit propostes com Territorio Delirio, d'Emilia i Pablo; Cadires, amb Mont Plans i Oriol Genís o Boja, de Mariona Esplugues.

Un cap de setmana pels amants de la dansa

Si fa uns dies les propostes teatrals eren les protagonistes del circuit, aquesta setmana - bàsicament divendres, dissabte i diumenge - qui li agradi la dansa haurà d'apuntar bé a la seva agenda cultural perquè té vàries cites amb les propostes de diverses companyies: el flamenc experimental de Los Aurora amb el ballarí Pol Jiménez, la reivindicació del cos femení de LaSúbita, la lluita dels cossos de Marc Fernández & Julio León, el retrat d’una ruptura i el dolor dels records de Los Escultores del Aire o la diversitat natural de l'Amazònia de la companyia brasilera Pia Fraus.

Si no et vols perdre res, entra a la nostra web, consulta els espais, les dates i els horaris i reserva les teves entrades!

Compartir