Arriben les presentacions públiques del programa 'EN RESiDÈNCiA'

27/04/2023 - 17:52 h

L'1 i el 6 de juny la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació acollirà diferents sessions en què es mostraran els resultats de la feina feta durant el curs.

El programa “EN RESiDÈNCiA” ha arribat aquest curs a la 14a edició. La Fabra i Coats: Fàbrica de Creació —que enguany s’ha incorporat al col·lectiu dels equips de mediació— acollirà  quatre presentacions públiques que es fan com a cloenda del projecte. Es dividiran en dues sessions:

1 de juny, a les 18 h: Luis Tabuenca (a la imatge) i l’institut escola Antaviana. Tabuenca és l’artista resident escollit en la convocatòria d'”EN RESiDÈNCiA” de la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació. L’alumnat participant ha estat el de 3r d’ESO, en un projecte comissariat i coordinat per la Fabra i L’Afluent, i titulat Cigarras. També l’1 de juny, Martina Rogers i l’institut Sagrera Sant Andreu presentaran Vigília/Sabàtica, amb la mediació de L’Afluent.

6 de juny, a les 18 h: Gatillo Culón (format per Oriol Borràs, resident a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, i per Lorena Madurga), i l’institut Martí Pous. Porta per nom Crec que això és una mica estrany, i amb la mediació de La Central del Circ. També Ninja Papel (Renata Gelosi) i l’institut Doctor Puigvert presentaran el seu projecte, El meu refugi, amb la mediació de B-Murals / Difusor.

Sobre “EN RESiDÈNCiA”

És un programa que promou la recerca, la investigació i l’experimentació de forma conjunta entre artistes, alumnat, docents i equips de mediació. Forma part del conjunt de programes públics de Cultura i Educació, i està liderat per l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i el Consorci d’Educació de Barcelona. En la present edició s’ha desenvolupat a 26 centres públics d’educació secundària de la ciutat al llarg de deu mesos.

Més informació del programa “EN RESiDÈNCiA”, en aquest enllaç.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!