LIVIANA i Les Antonietes, en l'últim 'Feedback' de l'any

01/12/2022 - 15:00 h

Presentaran els projectes que estan preparant la tarda de dimarts 13 de desembre.

Darrera sessió de l’any de la mostra “Feedback“, el cicle d’assajos oberts dels artistes residents a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació en diàleg amb el públic. Es farà dimarts 13 de desembre i tindrà com a protagonistes la música de LIVIANA i el teatre de Les Antonietes. Com sempre, començarà a les 19 h i acabades les actuacions el públic hi podrà dir la seva, en un col·loqui moderat en aquesta ocasió per la periodista de Catalunya Ràdio Carme Canet.

Amb LIVIANA, Laura Maure i Mario Vélez continuen un procés creatiu que els apropa a nous llenguatges comuns on generar nous loops i noves creacions musicals. Exploren conjuntament el so del seu proper àlbum. Maure és cantant, compositora i està involucrada en diferents projectes culturals. El seus principals projectes musicals han estat Liviana Mauretti, Le Fou i ara, AlterVeus Atzucac i LIVIANA. Vélez és un músic sevillà establert a Barcelona. Actualment forma part com a bateria de Tilde i LIVIANA i també fa diverses col·laboracions en bandes i projectes del l’underground barceloní.

La companyia Les Antonietes presentarà Kiss Me Love, amb dramatúrgia i direcció d’Oriol Tarrasón. El text explica la història d’un home d’uns quaranta anys que treballa en una pizzeria per poder pagar el lloguer, toca la guitarra al metro per arrodonir el sou i a més s’ha d’ocupar del seu germà que per culpa d’un accident va acabar perdent la memòria. Aquesta situació l’aboca a una vida sense sentit. Viu absolutament esgotat i flirtejant amb un agreujant estat de depressió. Gràcies al seu amor per la música aconseguirà resoldre tot els seus conflictes i guarir les ferides del seu passat. La companyia Les Antonietes va néixer l’any 2008 apostant per fer teatre de repertori amb una companyia estable independent i de petit format. El 2018 van començar una nova etapa en la que es troben actualment, amb la qual, “sense abandonar el risc i el compromís artístic, volem obrir-nos a nous i apassionants camins”, en paraules de Tarrasón.

L’entrada al “Feedback” és lliure.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!