Tota la programació del Seismes 2022

23/11/2022 - 11:09 h

La festa, amb el lema 'De Sol a Sol', tindrà lloc la tarda de dissabte 26 de novembre i hi haurà una trentena d'accions artístiques per part dels residents a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació.

Tot a punt per a la sisena edició del Seismes, la festa dels artistes i col·lectius residents a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, una edició que coincidirà amb la Festa Major del barri de Sant Andreu i que a més servirà per celebrar el desè aniversari de la Fàbrica de Creació.

L’esdeveniment, amb el títol “De Sol a Sol“, en referència a com es treballava a l’antiga fàbrica de filatures, aprofitant la llum solar que entrava pels finestrals, començarà a les 17.30 h de dissabte 26 de novembre, i s’allargarà fins a les 22.30 h. Serà un gran happening do-it-yourself d’accions artístiques i propostes obertes a tot el públic, a càrrec dels i les residents a la Fabra. Seismes 2022 vol connectar l’edifici amb la gent que l’ha habitat i l’habita, i també fer un exercici d’història ficció-futura, per tal d’entendre la fàbrica com a un espai on es produeix, es genera, es crea de forma relacional i sinèrgica. La imatge gràfica d’aquesta edició l’ha dissenyada Chuso Ordi, com també el vídeo promocional.

Entre les accions artístiques del Seismes hi trobareu música, instal·lacions, entrevistes, teatre, dansa… Hi participaran Ana Ayuso + Biel Llinàs + Joana Capella, Anastática + Carlota Grau + Joan Cot + Ana Rovira, Basketbeat, Bela + Neus Martínez + Laura B. Campos, Blood Quartet + Chuso Ordi, Cristina Calderón & Luis Silva, Cris Candela + Alberto Garrido, J. Dark + M. Merino, collettivo damp, DUAE Collective, Eva Parey, Explica Dansa + Teleduca, Eric Segura, Gigi Morralla, Heal + Mark Cunningham, La Selva, Kònic Lab, La Esclusa, Lara Martínez + Laura Paz Muñoz, Livemedia, Efímeres + Íria Llena, Luis Tabuenca + Èlia Genís, Luna Acosta, Meritxell Virgili, Ocloya Studio, Sincro, Stand Up Dance, Toni Jodar + Francesc Bravo, Ràdio Fabra, Matías Rossi i Jessica Moroni.

Descarregueu-vos el programa de mà per conèixer totes les accions previstes i els horaris. Amb el full de sala podreu ampliar la informació de cada proposta.

Bon Seismes a tothom!

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!