Aquí és aquí

En el transcurs dels darrers anys, l’evolució del projecte de la Fàbrica de Creació, de l’ecosistema del qual n’és part, i les noves directrius d’una política pública més transversal en els àmbits de la cultura i l’educació, que recull la mesura de govern Cap a una política pública de cultura i educació, ha facilitat un nou impuls al programa de cultura, educació i territori de l’equipament.

En aquest context, la construcció d’un espai públic que enforteixi les relacions entre la diversitat de persones i equipaments que habiten el recinte Fabra i Coats és central pel treball de L’Ordit.

Aquí és aquí recull diverses iniciatives orientades a afiançar un espai de recerca sobre el joc com estratègia i mètode de construcció d’ecosistemes oberts i jugables a l’espai públic de Sant Andreu.

Partint de les experiències prèvies, s’activarà un grup de treball per intervenir el recinte FiC en termes d’orientació, diversitat i jugabilitat que impliqui els centres educatius del recinte en relació amb altres equipaments i veïnes del recinte.

Analitzar la qualitat de l’espai públic des del joc i la llegibilitat del recinte ens permet abordar i encetar processos de creació col·lectiva sobre qüestions clau com l'habitabilitat, la seguretat, l’accessibilitat, la sostenibilitat o la perspectiva de gènere, navegant el període de transició cap a les obres de reforma de l’espai públic del recinte.
 

Processos vinculats

Ara art

En l’àmbit de l’educació formal, des de la Fàbrica de Creació hem establert una aliança amb dos c

Compartir

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!