Oficina d’escolta

L’Oficina d’escolta de l’Ordit està pensada com un espai de trobada amb els veïns i veïnes del recinte Fabra i Coats. Un punt de presa de contacte per començar un procés de coneixença mútua entre la Fàbrica de Creació i els nous veïns que respecti els temps i els interessos de les persones que han començat a viure al recinte. És per aquest motiu que ens volem dotar d’un espai propi des del qual començar a teixir relacions de veïnatge a través de processos de creació col·lectius. 

Als Balcans existeix la tradició del komšiluk, un terme que ve del turc (significa barri i etimològicament ve de la paraula veí). Antigament, als barris de les ciutats balcàniques les cases tenien dos tipus de portes: les que les connectaven amb l’espai públic i les que connectaven les cases entre sí. Amb el temps el komšiluk, aquesta arquitectura de la interdependència, va esdevenir en una tradició basada en el respecte, el suport mutu, les relacions econòmiques i veïnals i les invitacions als esdeveniments familiars i comunitaris importants.

Processos vinculats

Servei postal FiC

Conèixer allò que és important per cadascuna de les comunitats és un dels pilars de la construcci

Compartir

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!