Servei postal FiC

Conèixer allò que és important per cadascuna de les comunitats és un dels pilars de la construcció de veïnat, per generar identitats i experiències compartides, a fi de començar a construir aquesta porta que connecti entre si les diferents formes d’habitar el recinte FiC.

El funcionament de l’Oficina d’Escolta parteix d’accions simples de coneixença mútua com ara treure la cadira a la porta de casa per xerrar amb les veïnes i els veïns, passejar pel recinte o visitar les veïnes i veïns.

Actualment, en col·laboració amb el Centre d’Iniciatives per a la Formació, l’Ocupació i l’Accessibilitat recentment instal·lat al recinte Fabra i Coats, hem iniciat un procés de treball per aprofundir en les relacions de coneixença mútua i de representació de la diversitat que habita el recinte. Es tracta del Servei Postal FiC, una xarxa de correspondències creuades entre les veïnes i els veïns de Fabra i Coats que parteix de les preguntes que cal fer-nos els uns als altres i saber qui habita a la porta del costat.

 

Procés Vinculat a la linia de treball: Oficina d’escolta

Compartir

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!