Generació Digital en directe al Mira

Albert Murillo

L'equip del programa "Generació digital", amb Albert Murillo al capdavant, emetran demà a les 18.00 un programa especial en streaming per catradio.cat, des dels estudis de Ràdio Fabra a l'espai Fabra i Coats – Fàbrica de Creació de Barcelona, amb motiu de l'inici del Mira Digital Arts Festival, que s'allargarà fins al dissabte 10.

El Mira Festival és un festival d'arts digitals basat en tres àrees connectades -exhibició, divulgació i educació-, enfocat a les noves tendències de la cultura digital i la tecnologia i on s'hi poden trobar més de 50 activitats, entre concerts en directe, espectacles audiovisuals en format tradicional i en 360 graus en fulldome, instal·lacions d'art digital, so 3D, conferències i presentacions.

El "Generació digital" parlarà del festival amb el seu director, Oriol Pastor, i amb l'equip i els col·laboradors habituals del programa: Gina Tost, Francesc Xavier Blasco, Christian Vílchez d'El Canal de Chris i Elisabet Sánchez, i STAR, des dels estudis de Catalunya Ràdio a Tarragona.

Albert Murillo

Albert Murillo dirigeix "Generació digital", un programa de tecnologia, oci i cultura digital amb una clara voluntat d'entretenir. És el programa de tecnologia creativa de Catalunya Ràdio que posa èmfasi en l'univers del videojoc, del món "maker" digital i en tots els esdeveniments que volen explicar la tecnologia com a entreteniment i creativitat.

Compartir

Programes Relacionats