Barcelona cultura

Noticies

Una dotzena llarga de propostes del Grec 2020 es podran veure a betevé

dl. 29/06/2020 | 13:15 H

No hi ha cap dubte que la del 2020 serà una edició atípica del Grec Festival de Barcelona, pensada en circumstàncies excepcionals i potser limitada per la necessària retallada dels aforaments, però amb la intenció declarada d'arribar al màxim nombre possible d'espectadors i espectadores. Ho aconseguirà, en bona part, gràcies a betevé, que farà possible que el públic pugui seguir des de casa tretze dels espectacles i concerts programats enguany.

Alguns s'emetran en directe i alguns més es posaran a disposició del públic en dies posteriors, en emissions en diferit, tant per televisió com mitjançant el web beteve.cat. En alguns casos, aquests mateixos enregistraments es podran consultar a la carta, per internet. Tot, gràcies a l'emissora local de televisió de Barcelona, que farà aquest any les funcions de mitjà de comunicació oficial del Grec.

Les emissions comencen el mateix 30 de juny, quan els barcelonins i barcelonines podran assistir des de casa seva a la primera representació d'A tocar!, l'espectacle dels Baró d'evel amb convidats de les disciplines artístiques més diverses que obrirà oficialment el festival. Recordeu que aquesta primera representació tindrà com a públic personal sanitari i dels serveis d'emergència que durant les últimes setmanes ha estat fent front en primera línia a l'epidèmia de la covid-19.

A partir d'aquí,  una pluja d'emissions que posaran els espectacles d'aquesta edició del Grec a l'abast de més espectadors i espectadores que mai. Hi haurà emissions en directe de La nit urbana (10 de juliol), de l'espectacle de circ Möbius de la Compagnie XY (15 de juliol) o de l'espectacle de dansa i teatre Díptic: La porta absent i la cambra desapareguda, de la companyia belga Peeping Tom (19 de juliol).

Una mica de música? Doncs betevé oferirà en directe els concerts de Mayte Martín (23 de juliol), de Suu (24 de juliol), d'El Petit de Cal Eril (26 de juliol), de Silvia Pérez Cruz i Marco Mezquida (27 de juliol) i d'Els Amics de les Arts (29 de juliol). També musical, tot i que amb un format teatral, serà l'emissió en directe de la representació, el 28 de juliol, de I sing a song about bananas. Una nit tropical d’homenatge a Xavier Cugat.

Consulteu el web del Grec Festival de Barcelona i de betevé, perquè algunes d'aquestes emissions són únicament en directe, però unes altres s'enregistren i es posen a disposició de qui vulgui veure-les al web de betevé.cat. Altres espectacles s'emeten únicament en diferit, com ara Orbital, la proposta familiar dels Farrés Brothers que es podrà veure el 12 de juliol, el concert dels Manel, que s'emetrà el 20 de juliol, i l'espectacle Geometria, de Roseland Musical, que s'emetrà en diferit el 18 de juliol.

Si voleu més informació, consulteu els webs del Grec Festival de Barcelona i de betevé.

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades