Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Premis de l'Institut del Teatre

Premis de l'Institut del Teatre

L'Institut del Teatre de Barcelona, juntament amb d'altres institucions de la ciutat com el Grec Festival de Barcelona, convoca cada any premis que reconeixen la tasca de joves creadors i creadores, intèrprets i joves valors de la coreografia.

Fidel al seu paper de promoure el talent local i oferir suport als creadors i creadores més joves, el Grec Festival de Barcelona col·labora amb l'Institut del teatre incorporant al festival dos premis que concedeix aquesta institució docent:

Premi Adrià Gual

L’Institut del Teatre convoca cada any el Premi Adrià Gual per tal de potenciar el treball dels i de les joves creadors i creadores i intèrprets. La proposta premiada cada any rep un ajut a la producció i a l'exhibició per tal de donar a conèixer el talent dels artistes i facilitar així la seva inserció laboral. A més d'una dotació econòmica, els premiats guanyen la possibilitat de mostrar el seu treball durant el Grec Festival de Barcelona, sempre i quan s'adigui a les línies artístiques i criteris establerts.

Premi Adrià Gual 2022: Pupilas pintaban mis sábanas. Quadre #2: Teresa, Lalínea

Premi de Dansa

Un jurat format per professionals de la dansa i de les arts escèniques, coreògrafes professionals i membres de l’Institut del Teatre premia cada any la tasca de joves creadors i creadores de coreografies i dels intèrprets que les duen a escena per tal d'afavorir la professionalització del seu talent. El projecte guanyador de cada edició del premi rep un ajut econòmic a la producció, a més de la possibilitat d'exhibir la coreografia en un context professional com el que ofereix el Grec Festival de Barcelona.

Premi de Dansa de l'Institut del Teatre 2022: Marina Fueyo The weak side

Image: 

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades