Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Premis de l'Institut del Teatre

Premis de l'Institut del Teatre

L'Institut del Teatre de Barcelona, juntament amb altres institucions de la ciutat com ara el Grec Festival de Barcelona, convoca cada any premis que reconeixen la tasca de joves creadors i creadores, intèrprets i joves valors de la coreografia.

El Grec Festival de Barcelona col·labora amb l'Institut del Teatre incorporant al festival dos premis que concedeix aquesta institució docent:

Premi de Dansa

Un jurat format per professionals de la dansa i de les arts escèniques, coreògrafes professionals i membres de l’Institut del Teatre premia cada any la tasca de joves creadors i creadores de coreografies i dels intèrprets que les duen a escena per tal d'afavorir la professionalització del seu talent. El projecte guanyador de cada edició del premi rep un ajut econòmic a la producció, a més de la possibilitat d'exhibir la coreografia en un context professional com el que ofereix el Grec Festival de Barcelona.

Premi de Dansa de l'Institut del Teatre 2023: Ester Guntín, Quiso negro

Premi Adrià Gual

L’Institut del Teatre convoca cada any el Premi Adrià Gual per tal de potenciar el treball dels i de les joves creadors i creadores i intèrprets. La proposta premiada cada any rep un ajut a la producció i a l'exhibició per tal de donar a conèixer el talent dels artistes i facilitar així la seva inserció laboral. A més d'una dotació econòmica, les persones premiades guanyen la possibilitat de mostrar el seu treball durant el Grec Festival de Barcelona, sempre que s'adigui a les línies artístiques i criteris establerts.

Premi Adrià Gual 2023: Extinction rave, de la Fundación Mis Bragas

Image: 
Compra d'entrades