Concert "Abundance"

Abundance – Abundància interior

Catalunya


Abundance va néixer a Barcelona l'any 2019 amb una missió clara: unir les forces de diferents artistes per cultivar una escena musical sana, rica i diversa. Des de llavors, ha estat una llar per a músics, una promotora d'esdeveniments i una entitat que ajuda a artistes amb recursos limitats a desenvolupar la seva essència i col·laborar amb altres creadors afins.

Pel BAM 2023, Abundance ens presenta un format revolucionari que desafia els conceptes convencionals associats als festivals. Adéu als horaris estrictes i als cartells predeterminats. Durant 90 minuts, els artistes que gestionen aquesta plataforma aniran rotant i coincidint a l'escenari sense cap limitació, com si estiguéssim immersos en una sessió B2B infinita, amb plats i sintetitzadors que es barregen per crear melodies i ritmes irresistibles.

Abundància Interior serà una experiència que alimentarà les vostres ànimes i farà vibrar els vostres cors amb la participació d’Eyra, glxgls, Lanav, Max Grosse, Muck, Rumbler, s2k2ky i Sofy Suars.

A més, també ens sorprendran amb una projecció audiovisual a càrrec de Julia Lidoy. Imatges que harmonitzaran amb la música, creant una experiència multisensorial que ens transportarà a altres dimensions.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Rbla Raval, 12
  • Ciutat Vella
  • el Raval
  • 08001 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  24 de setembre nit

  Tecno-punk/Tribal-wave

  Concert "Dame Area"

  La Rambla del Raval
  DG. 24 · 23:00 h
  Singeli

  Concert "Rehema Tajiri & Queen Asher"

  La Rambla del Raval
  DG. 24 · 00:30 h