Concert "Dame Area"

Dame Area

Barcelona


Dame Area actuarà aquest 2023 al Festival BAM; un duet amb Silvia Konstance i Viktor L. Crux al capdavant que es presenta com una fusió de sintetitzadors i percussió en directe, combinant l'industrialisme i el tribalisme en una experiència sonora única.

Alguns els descriuen com a tribal wave, altres com a EBM llatí, alguns els consideren tecno-punk i altres postpunk industrial. Però la seva música no té fronteres ni etiquetes, és una expressió lliure que ens transporta a llocs desconeguts i connecta el seu públic amb el ritme primigeni.

Des que van començar el seu camí el 2018, no han parat d’actuar per tota Europa, portant la seva música als més diversos escenaris i conquerint tota classe de públic amb la seva proposta fascinant.

El seu anterior àlbum, Ondas Tribales, publicat al prestigiós segell Mannequin Records de Berlín l’abril de 2021, va volar de les prestatgeries en qüestió de mesos, i ara ha estat reeditat perquè puguem seguir gaudint-ne.

Prepareu-vos per una experiència musical vibrant, on els sintetitzadors s'entrellacen amb la percussió enèrgica per ballar sense restriccions i explorar noves dimensions sonores.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Rbla Raval, 12
  • Ciutat Vella
  • el Raval
  • 08001 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  24 de setembre nit

  Singeli

  Concert "Rehema Tajiri & Queen Asher"

  La Rambla del Raval
  DG. 24 · 00:30 h