Concert "Rehema Tajiri & Queen Asher"

Rehema Tajiri & Queen Asher

Tanzània


En aquesta edició del Festival BAM no us podeu perdre l'oportunitat de presenciar el talent combinat de la llegendària cantant i compositora tanzana, Rehema Tajiri, i la seva filla Queen Asher. Totes dues han unit forces per revifar el singeli, aquell vertiginós gènere musical de Dar es Salaam que ha conquerit els cors de milers de persones arreu del món.

Amb una energia renovada, ens portaran per un viatge sonor que ens transportarà directament cap a les ardents terres africanes, on la música és una expressió de l'ànima.

Rehema Tajiri junt amb la col·laboració de Queen Asher ens mostraran una altra dimensió d'aquest art. La joventut i el vigor de la seva filla s'uneixen a la saviesa i l'experiència de la mare per crear simfonies que ens faran ballar sense parar. El singeli, amb els seus ritmes accelerats, ens farà moure els peus de manera irresistible. La música de Rehema Tajiri & Queen Asher és una invitació directa a l'alegria, i tots junts ens convertirem en una gran família ballant al ritme de la seva música.

Així que, no us ho penseu dues vegades i marqueu el vostre calendari. El BAM us espera amb aquest duet excepcional. Que comenci la festa!

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Rbla Raval, 12
  • Ciutat Vella
  • el Raval
  • 08001 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  24 de setembre nit

  Tecno-punk/Tribal-wave

  Concert "Dame Area"

  La Rambla del Raval
  DG. 24 · 23:00 h